2019. január 30., szerda

Önkiszolgáló autómosó használata

Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet! Különös tekintettel a karosszéria réseiből mossa ki az ott maradt vegyszereket. Tekintettel arra, hogy a technikai háttér adott, az Önkiszolgáló Autókozmetika további előnye, hogy a komplett tisztításra szánt időt és költségeket mi magunk határozhatjuk meg.


Az önkiszolgáló kézi autómosó berendezés használata : A kézi autómosó használata igen egyszerű: 1. Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság. Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el. A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület.


VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI! Az iWash önkiszolgáló autómosó különböző mosási és öblítési programmal várja kedves ügyfeleit a Vas Gereben u. Ady Endre út vonzás körzetében. Miért van az, hogy egyes önkiszolgáló autómosókban szigorúan tilos az autómosó kefe használata ? Minap jártam igy egynél! Rámszóltak,hogy rakjam el a kefét,mert 30ezerre büntethetnek.


Az Aquarama BubblesBay önkiszolgáló autómosók minden vásárlói igényt kielégítenek, a design és a technológia kombinációját ötvözik egy nagyon rugalmasan és személyre szabottan alakítható termék képében. Bogároldó és Habfürdő program - Red Car Spa. Ennek minősége szintén a legmagasabb, hogy járműve fényezésében ne okozzon semmiféle karcolást.


Először is álljunk az autómosó. Az Emanuel kézi autómosó és állásos minősített EHRLE önkiszolgáló mosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren 0-órás NON-STOP nyitva tartással. A állásos EHRLE önkiszolgáló autómosóban saját magunk moshatjuk le a gépkocsinkat akár néhány perc alatt.


A FOAM JETWASH TM önkiszolgáló autómosó technológiai berendezés a CLEANTECH Brand autómosó berendezéseket gyártó és értékestő vállalkozás csoportjának legújabb fejlesztése. Már a fejlesztési munka kezdetén nyilvánvaló volt számunkra, hogy a FOAM JETWASH TM technológiának a legmodernebb autómosási technikát kell. Budaörsön és Soroksáron, az Auchan mellett.


Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni! Cégeknek flotta kedvezmény. Tájékoztatjuk, hogy a feltüntetett autókozmetika árakat a gépkocsi nagysága és szennyezetségi állapota határozza meg.


Szeretettel várunk a legkorszerűbb technológiával kiépült önkiszolgáló autómosónkban, ahol kedvező tarifák mellett mindig karbantartott eszközökkel tisztíthatod járművedet. A saját kezű autómosást a lelkesebbek egyenesen stresszoldó tevékenységnek tekintik. Bedobjuk a pénzt,kiválasztjuk a megfelelő programot és a kiválasztás után a pisztoly és a kefe is megkapja a nyomást. Vadonatúj autómosó eljárás a Nilfisk-ALTO CarWash-tól, amely abszolút karcolásmentes autómosó tisztítást tesz lehetővé kefe használata nélkül! Cégünk az EUROWASH által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre.


Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. Sajnos ez nem mindig megoldható, de megfelelő kiegészítőkkel egy önkiszolgáló autómosó használata is adhat szemetgyönyörködtető végeredményt. Használata : Minden esetben a samponos mosás után,a kefét nem rányomva tisztítsuk meg a járművet,Fontos,hogy a kefét csak és kizárólag a 2. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Önkiszolgáló autómosó használata

Melyik a legjobb önkiszolgáló autómosó Szegeden? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések