2018. március 14., szerda

Budapest 16 kerület eladó ház

Budapest 16 kerület eladó ház

Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó házat keresel XVI. A ház riasztóval felszerelt. Marianna egy nagyon felkészült, segítőkész, mindig elérhető munkatársuk. A lehető legtöbb csillagot, pontot érdemli az értékelésben.


A nyílászárok fakeretben, rétegű Thermo üveggel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Sashalmon, csendes utcában, rendezett és biztonságos környéken, tégla építésű, beton födémes 2m2-es családi ház 3m2-es telken. Az emeleti résznek külön külső bejárata van.


A parkosított, gyönyörű kertben úszómedence szolgálja a lakók pihenését. Cinkota, 1m2-es, geotermikus. A szuterén szinten kapott helyet a garázs, illetve kiszolgáló és barkácshelyiségek. Rákosszentmihályon eladó egy villa jellegű, kétszintes családi ház.


Budapest 16 kerület eladó ház

XVI kerület kedvelt részén eladó ez az ikerház, amiben rengeteg lehetőség rejlik. Az ingatlan saroktelken. Kisszentmihály egyik csendes utcájában eladó egy neves építész egyedi tervei alapján épült kétszintes, triplakomfortos,.


CSOK KAMATMENTES HITEL IGÉNYELHETŐ! KERÜLET ÚJMÁTYÁSFÖLD KEDVELT RÉSZÉN IGÉNYES ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKER HÁZ ELADÓ ! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. A lakás különlegessége, hogy egy kis lakótelepen családi házas környezetben van, saját tágas - zárt belső parkkal rendelkezik, ahol. Pálya utcai lakótelepen eladó 2. Star, Boutique, Small Luxury Hotels.


Gödöllői utcában, egy 1m2-es, szobás, dupla komfortos, teraszos (15m2), szintes, körbejárható, újszerű családi ház. Római part, 1nm-es szobás újépítésű luxus családi ház eladó ! Alsó-Rákoshegyen egy 1m2-es három és fél szobás családi ház. Gazdagrét, Kelenföl Sasa Madárhegy, Albertfalva, Lágymányos, Szentimreváros és környékén. Kérje díjmentes tanácsadói segítségünket.


Ha eladná ingatlanát, vagy vásárolna, keressen minket bizalommal. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Nagybánya utcában egy m2-es családi ház.


Budapest 16 kerület eladó ház

A családi ház teljes felújítást igényel. Kérem, hogy személyes segítséget is nyújtsanak az ingatlankereséshez. Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei. Ferihegyi úton, mely azonnal beköltözhető, tiszta és kifestett állapotú.


A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte. Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések