2018. március 22., csütörtök

Futóverseny 2019 június

Kékes Csúcsfutás június 8. Active OBrutálfutás 8. Te is befuthatsz a történelemkönyvekbe! Futóverseny : maraton és félmaraton futás futóverseny , futótúra, terepfutás, maratoni futóversenyek. Ha nem tudsz részt venni az eseményen, lehetőséged van nevezésed lemondására.


Az esemény célja, hogy minden magyar ember figyelmét felhívja az egészséges életmód és a rendszeres sport fontosságára, a befolyt nevezési díjakból pedig preventív, egészségmegőrző programokat támogatnak. Keszthelyi Kilométerek futóversenyt, amelyen több számban indulhatnak a lelkes futók. A hagyományteremtő futóversenyen és kilométeres egyéni távokon bárki elindulhat, aki kellően erősnek és motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy teljesítménye révén része legyen a történelemnek!


Táv: 2km egyéniben vagy fős váltóban Cél: Lipóti Termál- és Élményfürdő. Mindenkit szeretettel várunk! Ekkor lezárják többek között az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között, továbbá a Dózsa György utat a Podmaniczky utcától egészen a Damjanich utcáig.


Futóverseny 2019 június

Nemzeti Futóverseny - a Nemzet Futása. Célunk a nagyobb versenyek mellett eljutni a néhány (akár csak 1-2) száz indulót megmozgató, kisebb eseményekre is. Szupermaraton Egyéni, fős és fős váltófutó, Kerékpáros és Görkori Túra. Békéscsaba – Arad – Békéscsaba.


Auriga Erdei Futóverseny , melyre várnak minden profi és amatőr sportolót. Auchan Törökbálint Félmaraton futóversenyt több törökbálinti útszakasz lezárásával. A sportrendezvényhez kapcsolódó korlátozások miatt napközben változik a 88-as, a 88A, a 140B, a 172-es és a 173-as busz útvonala. Miénk a gát címmel immár másodszor rendezett emlékfutást a megyei védelmi bizottság a Monostori erődből indulva.


Futóverseny 2019 június

A verseny célja: Versenyzés rendszeres biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve más sportágak művelői és az amatőr futók részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése. Időpont Rendezvény Helyszín Január 12. Magyarország legszebb szőlőbirtokának emelkedőit - HegyreFel! Magyar Kultúra Napja Anna Grand Hotel Február 24.


Sufnituning és a korai kilencvenes évek ízléstelen vizuális világa jellemzi Rogán Cecíliáék érmét. Fizessen elő a Magyar Hang hetilapra! Június 14-én befejeződik a téli zárlat, június 15-től ismét túrázhatunk a Tátra magasabban fekvő jelzett turistaútjain.


A turisták számára ismét megközelíthetővé válnak a völgyek felsőbb részei, a hágókon át vezető turistautak és a magashegyi csúcsok. Június 10-én, Pünkösdhétfőn órakor lesz az idei TESZ futás. A környezetvédelmi világnaphoz kapcsolódó versenyt hagyományosan a Várkörúton és a Rákóczi utcában rendezik meg, emiatt délután és este útlezárásra kell számítani, a buszok pedig terelőútvonalon közlekedne. Romániában, Aradon futóverseny kerül megrendezésre a következő távokon: maraton, félmaraton, 1km, km, km.


A sport biztosítja test és a szellem egyensúlyát, és megakadályozza az értelmetlen időpazarlást. Gyõr - Lipót futóverseny 8. Gyere és légy részese a festői szépségű veszprémi Völgyhíd meghódításának. Veszprém Félmaraton versenykiírás. Mivel ezeket a versenyeket nem az Olümpiász idején, de mindig abban az időszakban rendezték meg, vagy Apollón vagy a Szűz havában – az általános vélemény az, hogy mindig is a Szűz havában -, az olümpiai játékokat vagy a Héra tiszteletére rendezett futóverseny előtt, vagy utána tartották meg, hogy a nők vetélkedője ne. Ebben az esetben a nevezési díjat visszautaljuk, de levonunk belőle 1. A zord idő ellenére is nagy sikert aratott a IV.


Csallóközkürt - Felsővámos - Vásárút futóverseny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések