2018. március 7., szerda

Mit érez a szerető

Mert az anonim statisztikák szerint ez nehany szazalekkal gyakoribb(!) mint amikor a házas férfi csalja a párját. Ott mit érez a szerető (férfi)? Vagy ez egy problémamentes élethelyzet, azért nem elemezzük?


Sokszor ők érzik magukat veszteseknek és kiszolgáltatottnak, pedig maguk keresték az érzést. Milyen szemléletmóddal ’terelgetik a nyájat’ a keresztény vének? Hogyan fejezte ki egy vén, hogy mit érez , amikor segíthet a hívőtársainak? A gyermek áldás elnevezésű kampányával hangsúlyozza a család mint a nemzet alappillérének fontosságát a Jobbik Ifjúsági Tagozat. Célunk, hogy megmutassuk a fiatalon való anyává és apává válás szépségét, ezáltal ösztönözni a húszas éveikben járókat is a gyermekvállalásra.


Az egy másik dolog, hogy kinek mit jelent a szeretet. Ezért is van az öt szeretetnyelv és ebből (mondhatni) bárki szemezgethet kedvére és tesztek is vannak arra, hogy mindenki megtudja, melyik az ő szeretetnyelve. Mit gondoltak a szerető fogalmáról? Sok szeretős kérdést átfutottam, és többnyire mindenhol annyit olvastam, hogy az illető szerető , vagy épp az volt, de nem érdekelte, hogy csak másodhegedűs szerepet tölt be, hiszen nem érdeklik az érzelmek.


Ha szerencséd van megmondja mit szeretne, de ezt csak a pasik igen kis százaléka teszi. Ugyanis attól félnek, ha szólnak, úgy fogod gondolni, hogy valamit rosszul csinálsz. De ezen természetesen nem szabad megsértődnöd.


Indulj felfedező útra, és közben nyugodtan kérdezd meg páro hogy mit élvez igazán! Reagált a Borkai-botrányt kirobbantó blog a hírre, hogy hamarosan meggyanúsítják: Polt, van még mit mondanom a gazdáidról! A volt győri polgármester ellen tett feljelentéseket visszadobták, két prostituált és az ügyet robbantó ügyében indult nyomozás. Szóval a jó szerető foglalkozik a férfi lelkével is.


Tudom hogy idő kell, amíg feldolgozod a tényt, de képzeld: nekünk is van lelkünk! Ki ez a Szeretet, mi ez a Szeretet, Mit akar, mit csinál, honnan jön, hova megy, Mi az, hogy lehajol, gyengéden felemel, Megadva mindent, mit ember nem érdemel. Karácsony éjjelén megnyílt a menny nekünk, Angyalok hírdették: itt van Isten velünk, Nincs neki eleje, vége.


Mit is érez az ember (a szerző), amikor majdnem egyszerre három könyve jelenik meg? Van fontosabb kérdés is! Mit érez az ember lelke, amikor három olyan. Te is keresed azokat, akik örömmel fogadják a jó hírt? Ez olyan dolog, hogy tudni fogod majd ott abban a pillanatban, hogy mit kell csinálni.


Majd te azt megérze hogy mit hol és hogyan. A lényeg, hogy engedd el magad és ahelyett, hogy azon gondolkodsz, mit rontasz el, inkább élvezd a csókot, hisz az első csók, csak egyszer adatik meg. Brad Pitt végre bevallotta, mit érez exfelesége iránt. Jen egy hihetetlenül jólelkű, szerető és vicces nő, aki a barátom maradt. Bármilyen furcsa, így az a helyzet áll elő, hogy egy nő, akinek több partnere is volt már életében, többet tud a farkak sokféleségéről, mint a férfiak nagy része.


Ugyebár a nőnek kell kitapasztalnia, hogy az adott partner mit szeret, és mit nem, mire kell vigyázni nála, mi tilos, vagy mi ajánlott. Nem könnyű, hiszen gyakran ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak, pláne, ha a kiszemelt nő meghódításáról van szó. Mégis van néhány csalhatatlan jele annak, ha egy pasi többet akar.


Mit érez a szerető

Tehát, hogyha megtörtént a szakítás és vissza akarod őt hódítani, akkor kontrolláld az érzelmi kitöréseidet és az ebből fakadó ballépéseket, mert így számára idegesítő, vagy akár ijesztő lehetsz, egyszerűen nem tud ezzel mit kezdeni és inkább menekül előle. The mission of the MIT Sloan School of Management is to develop principle innovative leaders who improve the world and to generate ideas that advance management practice. NSF Workshop on Low-Latency Wireless Random-Access This workshop, hosted by the Laboratory for Information and Decision Systems, brings together experts from industry and academia to discuss the challenges and solutions for the problem of multiple-access in wireless communication and Internet-of-Things.


A heszed segítségével, amit gyakran szerető kedvességnek fordítanak, az emberi lények közötti szeretet számos formáját leírják. A heszed szeretetfogalma jelenik a haszidizmus mozgalmának nevében is. Egy adott generáció szeretetre leginkább képes nagyjait (spirituális vezetőit) ez a hagyomány cádiknak (igaznak) nevezi.


Elsősorban hölgyek és párkapcsolati szakemberek figyelmébe ajánlom, a pasik inkább sörözzenek egyet a mozi környékén és beszélgessenek a nőkről. Mi közben megérthetjük, mit érez a férfi, ha beteljesítette magánéleti és karrierálmait, és nem tudja, hogyan tovább. Ja, és persze szeretőknek kötelező! A nő, akit megismert, mozaikcsaládként szeretne együtt élni, a kérdés az, hogy olvasónk mit érez , képes lenne-e minderre, a másik kérdés pedig az, hogy a gyerekek érdekében mi lenne a legjobb döntés.


Ha a szeretőnek is vannak gyerekei, akkor igen nehéz helyzet elé néz olvasónk. Szíved mit érez , mond látva, mily jó alkotónk? Tőle kaptál szép munkát, hogy te is őt szolgáld. Hirdesd buzgón Jah szavát, keres ki méltó rá! Engem tavaly műtöttek meningeomám volt elég nagy, hátul a kisagyamban.


Mit érez a szerető

Az orvosom azt mondta 5-éve nőtt, de csak az utolsó évben volt nagyon rossz. Szédülés, látászavar, egész nap a fejem mintha egy burában lett volna, szóval nem volt jo, ezért mentem el idegorvoshoz. Már az utolsó percben mentem, mert azonnal műtöttek.


A műtét órás volt, jol sikerült, azóta. Beszélgettem a párommal erről és mondtam neki,hogy ne legyen naiv és próbálja meg magának beismerni mit is szeretne a másik Tőle mert elég egyértelműen írta le. Nem tudja a párom mit érez ,de most szeretné ezt megélni és addig időt kér Tőlem.


Vannak Nekem ezzel az egésszel kételyeim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések