2018. március 20., kedd

Beszélgetés indítók

Beszélgetés indítók

Ez azérttekinthető szerencsés választásnak, mivel így egyrészről lehetőséget adunk a saját álláspont megfogalmazására, másrészt a válaszra figyelve tovább tudjuk szőni a beszélgetés fonalát. Arcvakság, avagy egyesek a saját anyjukat sem ismerik fel. Ha ti is rutinos használói vagytok már a társkereső appoknak, akkor tuti ismerős a probléma. A dolgomat pedig nehezítette a keresés során, hogy egy csomó beszélgetés már kikerült a listámból, így azokat már nem tudtam újra átnézni kreatív nyitányok után.


Beszélgetés indítók

Végül arra jutottam, hogy a favoritokat osztom itt meg veletek, mert ezek is jól mutatják, hogy egyik sem valami iszonyú különleges, inkább csak spontán. Empátia, elfogadás és tolerancia. Bizony ezek is előkerülnek ha a böngészőkről beszélünk. Egy igazi multikulti városban járunk a világ minden pontjáról ideérkező járókelőkkel, fogyatékkal élő emberekkel. Igen jó beszélgetés indítók lehetnek ezek a részletek is.


Színek, számok, ellentétpárok. Látja a lepke, billen a szárnya, Virágkehelyben reggeli várja. A bűnbánati beszélgetés azzal a testvérrel való társalgást jelenti, aki számomra megjeleníti az Egyházat. Istennek szóló hálaadással, eucharisztikus módon indítok. Azaz egy olyan pap, aki a kiengesztelődés szentségére figyel, ám beszélgetés formájában.


Legjobb beszélgetés indítók 3megtekintés Ha szeretnél egy nővel beszélgetést kezdeményezni, de nem tudo hogyan fogj hozzá, mit mondjál neki, olvass tovább, ez a cikk neked szól! Kommentelek is, mert én is örülök, ha kapok hozzászólást, és szeretem azt is, ha beszélgetés alakul ki. Nagyon klassz, amikor ihletet kapok, ezért is olvasom őket, meg mert kíváncsi vagyok a véleményükre vagy az adott témára, jó a cím, vagy csak figyelemfelkeltő egy kép. Csak szebben cseng mintha azzzal inditok ,hogy lefeküdnék vele. Nem szeret a szállításért külön fizetni?


Valószínűleg nektek is van legalább egy – utólag már viccesnek mondható - kapcsolat, randi vagy csak egy sima beszélgetés a hátatok mögött, amire ha visszaemlékeztek, újra és újra mosolyt csal az arcotokra. Nos, nekem is van (jó)pár , ezért arra gondoltam, hogy egy sorozatot indítok el ebben a témában. A nyelvezete akkor is jól érthető mara ha komolyabb téma kerül elő. A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.


A szerző nem akar az olvasóra rátelepedni a tudásával, műveltségével, nem fitogtatja. A Bolyai verseny sajátossága a csapatmunka, és a szóbeli feladatmegoldás. Neveli a gyerekeket az együttműködésre, együttgondolkodásra, munkamegosztásra, egymás munkájának ellenőrzésére, a közösség érdekeiért való felelősségvállalásra, a közösség sikerének együttes örömére. Ha kérdésed van a játék bármelyik részével kapcsolatban, ide írj, és a többiek mihamarabb segíteni fognak neked.


Ha pedig érzed magadban az erőt, hogy néhány eltévedt idézőtársadnak segíts az Igazság mezőin, szintén ide látogass – lesz itt kérdés bőven! Beszélgetés : Mi a konkrét helyszín? Szerepmegajánlás: Találjatok ki magatoknak egy szerepet!


Olyan szereplőt válassz, aki a lakomán valamilyen formában jelen lehet! Gondold végig, hol voltál a háborúban, ért-e valami veszteség! A neves román író beszélgetőtársa Adrian Lăcătuş brassói író, irodalomkritikus volt. Alább a beszélgetés szerkesztett, rövidített változatát olvashatják. A hangfelvételeket kötelező rögzíteni és megtartani évig, tehát írjátok fel mikor történt a beszélgetés , vagy rögzítsétek magatok is, ha kétségeitek vannak.


Az aranyér: Elég egyszer megsérülnie ott valaminek és a sebről lehet hogy nem is tudhat az illető csak akkor mikor már nagy a baj, vagy ha már létható jelei is vannak. Onnantól kezdve nem lesz senkinek problémája az együtt érző tekintet vágása beszélgetés során ha panaszolnak neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések