2018. március 20., kedd

Hazudik árulkodó jelek

Hazudik árulkodó jelek

Az utóbbi időben gyanús lett néhány dolog? Szeretnél a végére járni? Nem biztos, hogy az egyenes kérdésre egyenes választ kapsz, és az sem, hogy a faggatózás célravezető. Vannak azonban jelek , melyekből szavak nélkül is kiderül az igazság, vagy legalábbis az, hogy amit a pasi mon az távol áll tőle. Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik , de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek.


Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Aki hazudik és tetteti a mosolyt, csak a szája görbül mosolyra, a szeme, az arca nem (a homlokizmai nem húzódnak le, az orra nem ráncolódik össze a mosolyban). Aki hazudik , gyakrabban védekezik, aki igazat mon gyorsabban megy át egy-egy ‘vallatás’ során át támadóba. Amikor valaki hazudik , gyakran megtöri a szemkontaktust, viszont vannak olyan hazugok, akik annak érdekében, hogy manipulálják és irányítani tudják közönségüket, a szemkontaktus megtartásán fáradoznak, aminek eredménye a pislogás hiánya. Ezek a jelek egyértelműen a stressz jelei.


Amikor megtudjuk, hogy hétvégén dolgoznunk kell, pupillánk ösztönösen összeszűkül, és az állunkat lehajtjuk. Például adódhat, olyan helyzet is, hogy valaki azért hazudik , hogy kárt okozzon nekünk, vagy párunk ver át minket, így hát jobb, ha odafigyelünk néhány árulkodó jelre: Jelek A hazugság jele lehet, ha az illető habozik pár másodpercet, mielőtt válaszol, hiszen az igazság hamarabb eszünkbe jut, mint a hazugság. Könnyen fel lehet ismerni.


Vannak, akik egyből zavarba jönnek, ha hazudniuk kell: elvörösödnek, lesütik a szemüket és még a hangjuk is megváltozik. Szinte minden emberről egyértelműen eldönthető a testbeszéde alapján, hogy igazat mond-e, vagy éppen hazudik. Persze ehhez tisztában kell lennünk vele, hogy mik azok az árulkodó jelek , amikre figyelnünk kell. FBI ügynök képességeivel sem kell rendelkeznünk ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan felismerjük ezeket, mindössze a másik hanglejtését. Statisztikák egyértelműen kimutatták, hogy a férfiak többször hazudnak, mint a nők, akiknek csak 2 a férfiaknak viszont százaléka rendszeres füllentő, azaz mellébeszél.


De vajon miről és hogyan ismerhető fel, ha egy férfi vagy nő környezetünkben nem a valóságot mondja? A hajvasalás egy ördögi kör: minél többször károsítod vele a hajadat, annál inkább szükséged lesz rá. Mindenki másképp képes leplezni a hazugságot, de vannak olyan univerzális jelek , amik általában mindenkire jellemzőek – ha a pasi barátnő tesód vagy bárki, aki kicsit gyanús, a következő tünetből legalább kettőt produkál, mindenképpen gondolkozz el rajta, hogy higgy-e neki! Vizsgálatok kimutatták, hogy minden színészkedés dacára, a valódi érzés egy töredékmásodpercre felvillan a hazug ember arcán. De hogy melyek azok a tünetek, amik a hazugságokat kísérik és hogyan vehetjük észre azt, ha valaki hazudik , kiderül a HVG cikke alapján itt, a MentorFM-en.


Hazudik árulkodó jelek

SMS-ben is léteznek árulkodó jelek , amelyekből rájöhetünk, hogy valaki igazat mond-e nekünk, vagy a képünkbe (képernyőnkbe) hazudik. Ha azt tapasztalo hogy a pasid eddigi nyitottsága hirtelen titkolózásba és túlzott magány iránti vágyba csap át, érdemes óvatosnak lenned. Aki rendszeresen füllent, tisztában van azzal, hogy a lesütött szem árulkodó , ezért egyenesen a szemedbe néz.


De ezzel is elárulja magát, mivel hosszabban tartja a pillantást az igazmondónál: pislogni kez kiszárad a szeme. A hamis érzelem lassan tör a felszínre és hirtelen tűnik el, mert nehéz megtartani. Folytassuk a testbeszéd cikksorozatot egy ismételten szaftos témával. A következőkben kedves hölgy olvasóimnak mutatom be, hogyan olvassák a férfiak testbeszédét társas összejövetelekkor vagy randin, és hogyan győződjenek meg arról, hogy komolyak a szándékai és nem csak vaktában próbálkozik.


Viszont, amit magad részéről tehetsz, hogy jobban odafigyelsz párod viselkedésére. Akármennyire jól hazudik , vagy takarítja el maga után a nyomokat, bizony vannak olyan árulkodó jelek , amelyekről a tudta nélkül felismerhete hogy csaló. Nem kell megijedni, ha egy, de akár két pont is jellemző a kapcsolatotokra.


Hirtelen minden zavarja, mindent utál, amit és ahogyan csinálunk. Folyamatosan vitatkozik velünk a jövőről. Több időt tölt a barátaival, a munkatársaival, mint korábban.


Hazudik árulkodó jelek

Elkezdi rejtegetni előlünk a telefonját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések