2018. március 13., kedd

Elhunytak 2019

Szintén januárban távozott a Kossuth-díjas író, Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa (76) író. Az özvegyi nyugdíj olyan - nyugdíjjárulék-alapot képező keresettől függő - rendszeres pénzellátás, amely meghatározott szolgálati idő megszerzése esetén az elhunyt biztosított házastársának vagy élettársának járhat meghatározott feltételek teljesülése esetén. Olofsson Károly, szerzetesi nevén Olofsson Placi azaz Placid atya (101) bencés szerzetes, Zentai Anna (92) a magyar operett kiemelkedő alakja és Takács Klára (71) Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima-díjas, mezzoszoprán operaénekes. Pierre de la Rue, Arvo Pärt és Arthur Honegger művei csendülnek fel az Erkel Színházban, november 2-án Verdi Requiemje hallható ugyanitt, míg november 4-én a Defiant RequieVerdi Terezínben szólal meg a Pozsonyi úti református templomban. Gombos, Nyugat-Bácska, a Duna kanyarulatánál, a Délvidéken.


Elhunytak 2019

Gombos-Portál háromszáznál több, napi többezer látogstó találkozó helye. Isten hozott kedves vendég köszöntéssel fogadunk minden jóindulatú látogatót. Tovább növekedett az albániai földrengésben elhunytak száma, már elérte a huszonhetet, miközben túlélőt emeltek ki szerdán a romok közül az ország partvidékén fekvő Durres és Thumana települések környékén – írja az Index.


Az 56-osok terén található emlékhelynél mécseseket gyújtottak, ezzel tisztelegve az elhunytak előtt. Már 27-re emelkedett az albániai földrengésben elhunytak száma. Ady Endre Megrendülten, mély fájdalommal tudatjuk, hogy DR.


Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, nagypapánk, dédink, testvérem, apósunk és rokonunk, ID. HÖKKÖN JÓZSEF tetőfedő csornai lakos életének 79. Religious Organization. Pelle azonban izgatottságát fejezi ki, hogy Dani eljön, felfedve, hogy szülei is elhunytak. NÁNÁSI TIBORNÉ (született: Szabari Zsuzsanna) életének 70.


Jónásné született Katona Magdolna. A legfontosabb bihar megyei és nagyváradi hírek, információk és programok a közélet, bűnügyek, kultúra, sport, politika és bulvár világából a digitális Bihari Naplóban. A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből faka hogy minden egyénben.


Elhunyt szeretteinkre emlékezzünk. Emlékezzünk rájuk egy kedves játékkal. Egykoron nagy kedvencek voltak, szinte családtagok.


Vajon felismered-e ezeket a retro sorozatsztárokat, akik ma már az égi televízióban játszanak. TASR: Rudolf Schuster volt államfő is részvétét fejezte ki a Nyitra (Nitra) mellett történt buszbalesetben elhunytak hozzátartozóinak. A baleset sérüljeinek mielőbbi felépülést kívánt. Az elhunytak többsége a főként magyarok lakta Kolon községből származott, köztük egy házaspár is, akinek két gyereke maradt árván.


Egyes információk szerint további fő, más értesülések szerint fő sérült meg a balesetben, ami akkor következett be, amikor egy teherautó összeütközött a busszal. Kiderült az igazság a éves színésznő haláláról - Édesapja vallott a sajtónak Mya-Lecia Naylor boncolása után. Eddig azt hitték, drogok miatt halt meg a fiatal sztár. Features How a US Mormon family ended up dead in Mexico.


Csütörtökön közzétette a rendőrség a szlovákiai buszbalesetben elhunytak keresztnevét és életkorát. A lista szerint a Nyitrai járásban bekövetkezett tragikus balesetben elhunyt főből öten voltak év alattiak. Lapinformációk szerint az elhunyt fiatalok a nyitrai műszaki.


Elhunytak 2019

Debrecenben, a Kassai úton. A Petőfi Népe november 12-ei számában megjelent anyakönyvi híreket itt olvashatja. Naptár ünnepek és hetek számai. Kiskunhalas és környéke friss anyakönyvi hírei.


Kecskeméten házasságot kötöttek, valamint elhunytak. Házasságot kötöttek: Hajagos Zsolt és Horváth Aliz Gertrú Besze Márk és Lipóczki Erzsébet Szilvia, Farkas Ferenc és Szilvási Éva, Bohn József és Guzsik Alexandra, Krausz István és Lázár Ildikó, Scheuring Balázs és Kormos Petra, Fülöp Csaba és Varga Anett, Hajagos Zoltán és Tóth Laura Zita. Béla úti köztemető A pavilonjában.


A gyászoló család Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ ÁRPÁDNÉ született Schmidt Ann a éves korában elhunyt. Marics Gizella életének 79. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban velünk éreznek.


Inflection (stem in -a-, back harmony). Egyszer megkegyelmez, máskor esélyt sem ad. Jáki úti temetőben, a 9. Szent Márton templomban tartandó gyászmisét követően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések