2016. május 10., kedd

Tüdőszűrés sztk

Az Ön által használt böngésző nem ismeri a beágyazott kereteket, vagy jelenleg úgy van beállítva, hogy ne jelenítse meg azokat. Az Európai Unió vonatkozó jogszabályainak értelmében fel kell hívnunk a figyelmét, hogy oldalaink sütiket (cookie) használnak. Ezek miniatűr, ártalmatlan fájlok, melyeket az ön gépére helyezünk el, hogy a szolgáltatásaink használatát egyszerűbbé tegyük az ön számára.


A Vecsési Egészségügyi Szolgálat aktuális rendelési ideje megtekinthető a csatolt PDF file-ban. Kedves Betegeink részére a szakrendelésekről való tájékozódást. A negatív lelet TAJ kártya bemutatásával vagy meghatalmazással vehető át, a tüdőszűrés rendelési idejében. Szakmai tevékenység: Tekintettel arra, hogy Pest megye lakosságának nagy része Budapestre bejáró dolgozó, felhívjuk Szentendre városában és a Szentendrei Kistérségben lakók figyelmét, hogy lehetőség szerint.


Tüdőszűrés év alatt beutaló szükséges és díjköteles 17Ft. Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a 2003. B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések