2016. május 30., hétfő

Ha a férfi megijed

Ha a férfi megijed

Számos férfi számára a szex nagyon is fontos dolog egy pár életében és a nőkhöz hasonlóan sokkal kielégítőbbnek találják azt egy elkötelezett kapcsolatban. Ennek persze egyik fő oka az, hogy akik hosszabb ideje együtt vannak, azok jobban is tudják, mit hogyan szeret a másik. Ha magamba nézek, első blikkre bennem sincs. Mert dolgoznom kell, eltartanom magam, tervezni, dönteni.


Ha a férfi megijed

Kigyúrtam és megacéloztam a lelkem, sok férfi úgy érzi, nem tud ehhez kapcsolódni, mert nincs szabad gyök, pedig fú de mennyi van! Azt gondolom, hogy a férfi az anyját keresi egy életen át a nőben. Tehát ha a férfi nem veszi figyelembe a nő érzéseit és érdekeit, akkor nem is gondolt semmilyen komoly folytatásra vele, csakis a testi szerelem érdekli! Tehát röviden: minél tovább vár a férfi a nőre, minél tovább udvarol neki, még mielőtt a testi kapcsolatra sor kerülne közöttük, annál inkább fog majd vágyni egy.


Akadt olyan lány, aki belesütötte a saját nyálát az ételbe, és azzal kínálta választottját az örök szerelem reményében. Másik hiedelem szerint, ha a nő a férfi lábnyomát három nyomon felszedte a hóból vagy a sárból, és azt a küszöbe alá ásta, az illetőt végleg magához láncolta. Ha férfi jön, akkor az többnyire azért jön, hogy segítsek neki, hogyan hódíthatná vissza az elveszített kedvesét!


A férfi , aki nem hív, ne m keres, mert kevés lett neked: A férfi ült vele m sze mben és azt mondta: hónapig ne m volt köztünk sem mi kom munikáció. Befordulta m, nagyon szenvedte m. Ha egy férfi most szállt ki egy hosszú és komoly kapcsolatból, akkor fennáll a veszélye, hogy bármennyire is vonzódik hozzánk, mégsem tud stabilan mellettünk maradni. Szereti, vagy másról van szó? Hogyan lehet kideríteni a valódi érzéseit? Az összes fenti kérdésre nem mindig van kész válasz, és néhány esetben lehet, hogy nem is lenne jó, ha azonnal tudni lehetne a válaszokat.


Ha a férfi azt érzi, hogy veszélybe kerül a pozíciója, csorbát szenvedhet az önértékelése is, így inkább visszahúzódik, és más nőt keres magának, állítja Zoe Strimpel. A karrierista nőket túl erőteljesnek tekintik és a konkurenciaharc sem kenyerük. A nyomástól való félelem később is érvényes a kapcsolatban, ha a férfi netán mégis elköteleződne. A különbség csak annyi, hogy a nyomás most már a teljesítés felé irányul.


A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Sok férfi először megijed , amikor párjuk beszámol nekik a terhességi teszt pozitív eredményéről, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem örülnek a hírnek. A férfi szüleinek a gyermekáldáshoz való hozzáállása, illetve a párkapcsolat minősége is hatással vannak arra, hogy párunk hogyan viszonyul az újszülött érkezéséhez.


Ha a férfi azt válaszolja nem, akkor lehet hogy füllent, ha azt, hogy igen, akkor garantált a veszekedés. Nem vagy vicces Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik a mókázás is. Az, hogy a férfi nem süt el minden percben egy poént, nem jelenti azt, hogy nem szeret szórakozni, jól érezni magát. A férfi megijed , mikor a “harci” kutya kisbabája felé szalad.


De az a pillanat mindent megváltoztat! Minden embernek vannak előítéletei másokkal szemben, úgy mint Greg Heynen-nek a felesége kutyájával szemben. Mikor kiderült, hogy gyerekünk lesz, azt mondtam a feleségemnek, hogy ha a kutya az agresszió bármilyen jelét mutatja, meg kell szabadulnunk tőle.


Mikor a lányunk megszületett és hazavittük őt a kórházból, megszagoltattuk őt mindkét kutyával miközben még a hordozóban ült. A modern világban is akadnak olyan nők, akik szeretik, ha a pasi teszi meg az első lépést, de már egyáltalán nem szokatlan az sem, amikor a gyengébbik nem dobja sutba az évszázados szokásokat és kezébe veszi az irányítást. Sok férfi ettől megijed , vagy egyszerűen csak úgy gondolják nem ez a világ rendje. Ha a férfi számára kiderül, hogy a nő, akivel megismerkedett vagy együtt él, nemcsak szép és intelligens, hanem okos is, rövid úton szakít vele. A KFT együttes férfitagjai egykor még arról énekeltek, hogy „a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták.


Ha a férfi megijed

Ha a gyerek megijed valamitől, anya odamegy, rámosolyog, és a gyerek érzi, hogy biztonságban van. Nem mindegy, hogy anya megölel, vagy hogy anya nincs ott. A nárcisztikusoknál ez utóbbi történik, anya valamiért nincs jelen a gyerek életében: vagy azért, mert depressziós, vagy azért, mert beteg van a családban, akit gondozni. Bánatának elűzése céljából a férfi. Azonban ha sikerül is ágyba bújnia valakivel, ritkán sül jól el a dolog.


Nem azt kapja ugyanis, amire vágyik. Létezik olyan hogy egy pasi beleszeret egy lányba és ettöl megijed ? Féltékenység Férfi Házasság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések