2016. május 18., szerda

Kreatív szövegírás

Mielőtt bárki fantáziája meglódulna és kiszínezné a kifejezést, elmondom, mit takar pontosan a kreatív szövegírás. Talán te is – mint ahogy az emberek többsége – a nap nagy részében öntudatlanul is a bal agyféltekédet használod. Itt tippeket, tanácsokat, személyes útmutatást kapsz: hogyan írj prózát, novellát, regényt – és online kreatív kurzusokra jelentkezhetsz. Végzettségét tekintve magyartanár. Amióta az eszét tudja, őszinte, gyermeki rajongással viseltetik anyanyelvünk, azon belül is a marketing szövegírás iránt.


Kreatív szövegírás

Meg sem lepődünk jelmondatán: „a kreatív szövegírás nem munka, hanem móka”. Hogy ne csak szép weboldalad legyen, hanem ütős szöveg is rajta, kreatívan megfogalmazom mindazt, amit tudsz a termékedről, vagy szolgáltatásodról. Legyél te a legokosabb marketinges szinte bármilyen társaságban. Készíts minden várakozásodat fölülmúlóan sikeres kampányokat (úgy, hogy közben könnyebben, gyorsabban és tudatosabban építed fel őket). Molnár Rita vagyok, az ország egyik legelső szabadúszó szövegírója.


A szövegírás mindenképpen fontos, hiszen sokkal pontosabb információkat képes adni, ráadásul egyértelmű, persze csak akkor, ha megfelelően van megírva. Az sem utolsó szempont, hogy a keresőrobotok megfelelően értékelik, ha egy weboldal megfelelő hangsúlyt fektet a szövegírás kérdésére, és megfelelő mennyiségű és. Jó szöveg - életre kelti üzletedet!


Szövegírás , kreatív szövegíró. Mindig a cél, a célközönség és a felület határozza meg azt, hogy milyen szöveg születik a rendelkezésre álló információkból. Hozzájárulok, hogy a HRENKO Digital Agency a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.


CTA A CTA kifejezés az angol call to action szavak rövidítése, ami a cselekvésre történő felhívást jelenti. Ez egy egyszerű technika, melynek a lényege, hogy felhívjuk a figyelmét az ügyfélnek arra, hogy mit kell tennie. SEO szövegírás okosan – legyen barátod a világháló! Mert dolgoztam már autófinanszírozónál, magánklinikán és kereskedelmi cégnél, irodavezetőként, igazgatói asszisztensként, back-office-ban, sales területen és nyelvtanárként is.


Tudom, hogy működik egy KKV és egy multicég, és azt is tudom, hogy tudsz kitűnni a tömegből: kreatív , eredeti tartalommal. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Kreatív szövegírás állások.


A közösen kigondolt, megtervezett, vagy éppen egyedi igényeknek megfelelően segítjük weboldalak, webshopok megtervezését, technikai és tartalmi megújítását és kivitelezését is. Honlap szövegírás ára - Honlapszövegek. A honlapszövegírás ára a terjedelemtől, a téma nehézségétől és a remdelkezésre álló információk hozzáférhetőségétől függ. Webszöveg készítés és szöveges tartalom szolgáltatása. Talán ez a legfontosabb kiindulópont, ugyanis ezzel tudod megítélni, hogy számodra melyek a legrelevánsabb találatok, amelyre igaz, hogy megjelensz, de van is esélyed ott maradni hosszútávon.


Kreatív szövegírás

PR-cikkek, webszövegek készítés. Online és kreatív szövegírás egyben! Tulajdonképpen a szöveg a legmeghatározóbb abban, hogy mennyi megrendelésünk vagy eladásunk van.


Talán Ön is tapasztalta, hogy ha az interneten keresztül szeretne megrendelni egy terméket, több oldalon a termékhez tartozó szöveg ugyanaz a három mondat. Irányítjuk a grafikusok, illusztrátorok, 3D-s modellezők és animátorok, designerek, koreográfusok, táncművészek, táncosok csapatát, bonyolítjuk a tárgyalásokat. Mindenben segítünk, ami kreatív grafika, arculat, szövegírás , fotó, video, web. Mikor van ránk szükséged? Ha van egy cége egy terméke egy szolgáltatáso és szeretnéd ismertté tenni, mi segíthetünk.


Lehet, hogy még logód sincs, vagy szeretnéd megújítani? Megtervezzük a teljes céges arculatodat, ha erre van szükséged. Ezt jobb az elején tisztázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések