2016. május 23., hétfő

Éves horoszkóp 2019 bak

Éves horoszkóp 2019 bak

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A Bak csillagjegy szülöttei, akinek uralkodó bolygója a Szaturnusz, általában kimondottan realisztikusak, és materialista világszemlélettel rendelkeznek. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak , Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is. Nagy változások jönnek, semmi sem lesz úgy, mint régen. Sorsfordító események teszik próbára az erődet és kitartásodat.


A tettek embere vagy, nem hátrálsz meg a nehézségek előtt. Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon. Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének.


A Vízöntő furcsa a számodra. Egyik oldalon elbűvöl, a másikon tudo hogy megőszülnél, ha kapcsolatot kezdenél vele. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély.


Éves horoszkóp 2019 bak

Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Sok kellemes és örömteli pillanat éri őket, de jelentős nehézségekkel is szembe találják magukat, és főként a családjukat érintik majd a kellemetlenségek. Viszont a karrierükben hatalmasat léphetnek előre, ami anyagi vonzattal is járhat. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt.


A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel.


Patkány évének kezdete előtt. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja.


A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. Császár Gyöngyi Bettina tarotmester oldalon további elérhetőség. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre.


A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Akár a lottón is nyerhet, de inkább vegyen részt minél több pályázaton. Használja ki ezt az esélyt! Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések