2016. május 5., csütörtök

Azt érzem hogy megcsal

Azt érzem hogy megcsal

A sütik lehetővé teszik a weboldal számára, hogy felismerje, ha Ön korábban azt már meglátogatta. A sütik segítenek nekünk megérteni, hogy a weboldal melyik része a legnépszerűbb, mert látni engedik, hogy látogatóink mely oldalakra lépnek be és mennyi időt töltenek ott. Miért érzem azt , hogy megcsal ? Barátom rettenetesen furcsa mióta iskola van. Mindig belém köt mindenért, olyan mintha csak kihasználna, alig mutatja ki, hogy szeret.


Azt érzem hogy megcsal

Tegnap kérdeztem tőle, hogy kezd belőlem kiszeretni, nem akarja már ezt a kapcsolatot, az volt a válasza, hogy nagyon szeret, akarja a kapcsolatot. A kapcsolatoknak természetes része, hogy olykor mélypontok is vannak, de ennek nem kell törvényszerűen hűtlenséghez vezetnie. Előfordulhat, hogy a gyanakvásod azt jelzi, kezdtek elhidegülni egymástól, de az is lehet, hogy valamelyikőtök valóban kifelé kacsingat, és konkrét lépéseket tesz. Kedves szerkesztőség,házas vagyok éve,éves vagyok és a férjem 53.


Mit csináljak, ha úgy érzem , hogy megcsal a párom? Nincs rá bizonyítékom, vagy olyan tipikus jelek, de valahogy a zsigereimben érzem , hogy mintha megcsalna, vagy már megcsalt volna. A konkrét kérdései között az is ott szerepelt nála, hogy “vajon hűséges hozzám a párom, vagy jól érzem , hogy megcsal ? Persze sokan mondhatnák, hogy ez nem deríthető ki, mert nem mondja neki a nő.


Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy minden válasz ott van az ember tudatalattijában és a testkódjában. Félek, hogy ha rákérdezek, mi lesz, ha vesz egy nagy levegőt a férjem, és azt mondja, hogy azt a másikat szereti. Rettegek, hogy elvesztek mindent, amit sok év alatt felépítettünk, hogy mi lesz a gyerekkel, hogy boldogulnék egyedül.


De azt is érezm, hogy így ahogy van nem mehet tovább, biodíszletnek érzem magam a saját. Azt még az elején érdemes megemlíteni, hogy az már régen rossz, ha azon agyalsz, vajon megcsal -e a szerelmed. A megérzéseknek sajnos többnyire van valóságalapja, de ne hozz elhamarkodott döntéseket. Vakmerő építészek megálmodtak már Budapestnek pár különleges építm. Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy a párom megcsal -e vagy sem.


Rákérdeztem egy női névre, hogy van e köze ilyenhez. Azt mondta nem,de másnap a naptárjában megtaláltam a nő nevét. El akarta hiteteni, hogy. A tavalyi év elején szembesültem azzal, hogy év házasság után megcsalt a férjem.


A dologra véletlenül jöttem rá, nem a férjem mondta el. Mélységesen összetörtem, szavakkal nem lehet kifejezni azt a fájdalmat, mert derült égből villámcsapásként ért a hír. Ki kell lépnünk az elfogadott normák közül, nem csak azt látni, hogy az a „bűnös”, aki elhanyagol, esetleg megcsal , és az az „áldozat”, akit elhanyagolnak (?), esetleg megcsalnak. Velem éppen ez történik.


Azt érzem hogy megcsal

Az ösztönöm súgja, hogy átver, pedig mindig tisztességes voltam vele. Ha rákérdezek, csak nevet, és azt mondja, rémeket látok, szeret, és kössem le magam valamivel, ahelyett, hogy össze-vissza fantáziálnék. Meg hogy biztos az anyám beszéli tele a fejemet mindenféle hülyeséggel. Végül kinyögte, hogy látta Samit egyik este a belvárosban, amint magáról megfeledkezve smárolt egy nővel az utcán. Először is soha nem gondolnám Samiról, hogy megcsal engem, mert minden gesztusa, mozdulata, szava azt bizonyítja, hogy tényleg szívéből szeret.


Lelki problémák - Szakértő válaszol - Tisztelt Szakértő! Ha akarta hogy kezdeményezzen akkor miért húzódozik a butuskája-csúnyábbat akartam írni,egy -egy símogatás elől és miért nem mondja a feleségének, hogy te is kezdeményezhetnél néha? De például úgy volt, hogy egyik este, ha hazajön, akkor összebújunk, de elment a barátnőjével beszélgetni, majd mikor hazajött közölte fáradt és kész. Nem tudom mit tegyek, úgy érzem lépni kéne, és azt se tudom vajon megcsal -e vagy csalt-e, mert ő vérig van sértődve, ha én felhozom, hogy megcsalt. Azt is vallom, hogy ha már úgy érzem , a kapcsolat nem jó, és másfelé kacsingatnék, az a korrekt, ha előtte lezárom a kapcsolatot, és utána indulok tiszta lappal.


Viszonylag erős gyomrom van, viszonylag nagy a befogadóképességem, de a sunnyogást és az őszintétlenséget nem tudom megérteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések