2019. október 16., szerda

Telephely pályázat 2019

Telephely pályázat 2019

A Magyar Falu Program keretében újabb pályázatok eredményeit tette közzé a Miniszterelnökség. Az óvodák játszóudvar-, udvar- és eszközfejlesztésére, illetve temetők fejlesztésére összesen 9győztes pályázat kapott milliárd forint támogatást. Bővebb információ és előminősítésre jelentkezés alább! Greenlight pályázati támogatások Pályázz nálunk és mi segítünk!


Telephely pályázat 2019

Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Pályázat az aktív időskorhoz kapcsolódó projekt megvalósításához való csatlakozásra. A projekt fő célkitűzése az, hogy hét európai országban, összesen európai telephelyen telepítse az első európai internet-ökoszisztémát, újrafelhasználva.


Pályázati felhívás az aktív időskorhoz kapcsolódó projekt megvalósításához való csatlakozásra. A szakmai zsűri számára komoly kihívást jelentett közel 8beérkezett pályázatból a nyertes kiválasztása, akik vissza nem térítendő támogatást nyertek céljaik megvalósítására. Hamarosan nyíló lehetőség a Pest-megyei telephely fejlesztési pályázat. A rendelkezésre álló 5. Pályázati Adatlap kitöltése előtt szükséges lesz választani a kis-, és nagyléptékű támogatási igény benyújtása között. Pályázatok, állások, projekt hírek online fejlesztéspolitikai magazinja.


A Bizottság Közös Kutatóközpontja által kidolgozott eszköz az európai városokban rejlő kreatív és kulturális potenciált hivatott felmérni és ösztönözni, amely létfontosságú a gazdasági növekedés és a társadalmi kohézió előmozdításához. A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye. THM-ű) hitel formájában érhető el. A hitel futamideje maximum év lehet, és önerőt szükséges biztosítani. Két nappal a hónap vége előtt, viszont nagyon nagy a csend az Otthon melege program alpályázatával kapcsolatban.


A pályázat egyik nyertese a Nelka Kft. Ft értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült telephely fejlesztési projektjével. Kisnémedi, Kossuth utca 3. Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Nelka Kft. Cthulhu-mítosz – Novellapályázat. Pályázat térségi beszerző- és átvevőpontok létrehozása céljából.


Magyarországon nagyon alacsony a szociális bérlakások aránya (a teljes lakásállomány 2--a), így sajnos nagyon sok rászoruló ember akár évekig is vár arra, hogy ilyen módon megfelelő lakhatáshoz jusson. Foglalkoztatásbővítést ösztönző pályázat indul. Azóta eszközbeszerzés pályázatot nyújtottunk be sikeresen.


A cég munkatársairól elmondható, hogy nagyon rugalmasak, a pályázati anyag előkészítése során felvetődött kérdésekkel, problémákkal, bizalommal fordulhattunk feléjük, és azonnal vagy nagyon rövid időn belül válaszoltak, mi több segítettek. A fejlesztés megvalósítására kisléptékű beruházás esetében legfeljebb 1 nagyléptékű beruházás esetén legfeljebb hónap áll rendelkezésre. Ez a pályázat mostanra felfüggesztésre került, így integrált vállalatirányítási rendszer, termelésirányítási rendszer, ügyviteli szoftver bevezetésére továbbra is a még nyitva álló GINOP 3. Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások. Lehetőség van megadni telephely adatokat is a szervezet saját adatainál (az EPER-be belépve a „Saját adatok” menüpontban).


Telephely pályázat 2019

Pest megyei kompezncációs forrásból. Kormány a telephelyek engedélyezésére, illetve a telephelyek működésének bejelentésére irányuló eljárások lefolytatására a települések jegyzőjét jelöli ki. Telephely engedélyezése, bejelentése.


Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Osztálya gyakorolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések