2019. október 4., péntek

Rózsák tere levente atya

Budapest, Rózsák tere 10. A Rózsák tere honlapja. A fatemplomban Atanáz püspök atya vezetésével imádkozták el a himnuszt a középiskolások, akiket aztán érsek-metropolita atya bátorított a döntő megkezdése előtt. Fülöp atya Akathisztosz ünnepéhez kapcsolódóan az Istenszülő hivatásáról beszélt, ami nem más, mint az édesanyává válás.


Fanni Ágoston added a new photo — at Görög Katolikus Templom Rózsák tere. Szentmisére szeretettel hívunk minden kedves testvérünket! A templomot egy órával előtte, 23. Karácsony ünnepén, december 25-én délelőtt 11. Hosszúsága 5méter, szélessége 40–méter, tengerszint feletti magassága 3méter.


Christophe A zene az előadó és a kiadó tulajdona! Nem szándékozom a szerzői jogokat sérteni! A videó csakis szórakoztatási céllal került fel. Mátyásné Marcsi Horváth 91views.


His Voice Is So Emotional That Even Simon Started To Cry! A plébánián Varga Zoltán plébániai kormányzó és a hívek is szeretettel fogadtak. Tavaly augusztusban kerültem az Újpesti Egek Királynéja Plébániára, ahol szintén káplán voltam.


A kisvárosban született Szent Kamill, a betegeket szolgáló kamilliánus rend alapítója. Elzarándokolunk a Szent Kamill szentélybe, majd közös imádság után folytatjuk utunkat „Pio atya városába”, San Giovanni Rotondóba. Szállás a szentély közelében található szálláshelyen (éj). Belvárosi Ferences Kántorátus Greccio énekegyüttese szolgál. Ezt követi a Gergely Ferenc emlékhangverseny, amelyben templomunk egykori kántorára, a Zeneakadémia tanárára emlékezünk.


Rózsák tere levente atya

A koncerten közreműködik Deák László, az áhítatot Kázmér atya tartja. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) körlevelet intéz a hívek felé Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva, amelyet november 17-én, az évközi 33. Adventi koszorúkészítés Hajdúnánáson Hatodik alkalommal rendezte meg a fiatal parókia az adventi koszorúkészítést Hajdúnánáson, a kezdetektől Szaplonczay Gergely atya szervezésével, hiszen először ő hozta be a köztudatba és készítette el itt, egy pici közösségi teremben november közepén a hatgyertyás koszorú-változatot. Reméljük, örömet okoz és tudnak választani belőle. Ha szeretne egy igazán különleges élményt szerezni hozzátartozójának, barátjának, akkor egy kiválasztott lelkigyakorlatra szóló Voucherünk megfelelő ajándék lehet bármilyen alkalomra.


A Gyülekezet lelkes tagjaként. Lehel téri Árpád-házi Szent Margit templom és plébánia honlapja. Beszámolók közösségünk életének elmúlt eseményeiről, előrejelzések a következő találkozási lehetőségekről. Szent Erzsébet ünnepe, november 19-én, kedden lesz, ehhez kapcsolódóan, Szentatyánk, Ferenc pápa, erre a mai vasárnapra hirdette meg két évvel ezelőtt a Szegények Világnapját. Ima napon át a legkisebbekért.


Rózsák tere levente atya

Fényi Ottó kezébe a romos zsámbéki prépostsági templom titulusára. János evangelista nevét kapta. Szege Aradi Vértanúk tere 2. Egyházmegyei Nyári Tábor.


Csodás előadással ajándékoztak meg bennünket a közösségünk fiataljai, szépen énekeltek,gyönyörű volt a szólók, áriának megfelelő duettek zenéje, a rendezés, az egyszerű, korhű jelmezek! Szalai Szavanna és Lóvári Levente társastánc bemutató 19. Dodgen Tinizenekar Samirah hastánc bemutató Zumba bemutató Kunhalmi Istvánnal Dunyana orientális táncbemutató 21.


Rózsák tere levente atya

Molnár Gyula, Onczay Zsolt, Mátrai László, Varga Zsolt, Paku Bea Június 24. El ne tévedjünk…”, azaz: test és lélek egyensúlyát igyekezzünk megtalálni. Erre hívta rögtön az első elmélkedésben a papnékat az atya. A tér-idő-mozgás dimenziójában élünk, ezekből halálunkig nem tudunk kilépni.


Vagyis korlátolt a létünk” – kezdte Levente atya. Délnyugati irányban a Győzelem térben (Piața Victoriei), északkelet felé a Szentgyörgy utcában (Strada Revoluției) folytatódik. Agárdiné Kálnási Évánál lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések