2019. október 28., hétfő

Pedikűr árlista

Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Pedikűr és talpmasszázs. Ft-tól Talp pedikűr köröm kezelés nélkül 2. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába.


Pedikűr árlista

Callux szike néküli pedikűr 5. Weboldalunk további használatával jóváhagyo hogy cookie-kat használjunk. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Tekintsd meg szolgáltatásainkat melyeket kedvező árakon kínálunk!


A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal! A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, igény szerint csiszoljuk és lakkozzuk (hagyományos lakk, gél-lakk vagy shellac). Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk!


A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon. Masszázs, masszőr, pedikűr , manuálterápia Budapesten a 9. Kérjük érdeklődjön telefonon! Műköröm készítés, manikűr, pedikűr ,. Pretty Szépségszalonban azon dolgozunk, hogy ti mindig a lehető legszebbek és legszexisebbek legyetek.


Ft A pedikűr kezelés során az esztétikai szempontok figyelembevétele mellett, hatékonyan eredményeket érhetünk el az elváltozások kezelésében és segítségünkre lehet a problémás láb kialakulásának megelőzésében is. Ne csak különleges alkalmakkor, hanem minden egyes nap. A kezelés időtartama minimálisan eltérhet a megadottól. Web Template created with Artisteer. Tudta hogy a menstruáció ideje alatt nem ajánlott hajat festeni?


Pedikűr árlista

A pedikűrös nem csak széppé, de egészségessé is varázsolja lábunkat. Korrekt árak, hozzáértő kezek. Gyógypedikűr, talpmasszázs, árlista. Ft: Géllak-eltávolítást és köröm lakkozást nem vállalok. Ha úgy érzi, tud ezzel segíteni másokon, akkor kérem ossza meg ismerőseivel az oldalam!


Ezeket hagyományos kézi pedikűrszerszámokkal vagy pedikűr géppel esetleg azok kombinált használatával eltávolíthatók. A ”Magnólia Nail Stúdió” manikűr és pedikűr szalon megnyitotta ajtaját minden olyan kedves vendég számára, aki jobbat, trendit, egyedit és magas minőséget keres a köröm ápolásban. A benőtt, gombás köröm, kezelése gyógypedikűrös feladata, aki a deformált körmöket és a környékén lévő bőrt is szakszerűen kezeli, lábápoló krémmel ápolja.


Legkésőbb órával a megbeszélt időpont előtt tudjuk elfogadni, ellenkező esetben meghiúsulási kötbért számolunk fel, melynek értéke a kezelési díj -a. Zuglói Elizaberh-Beauty szalon fodrászat árlista. Mindig is szerettem segíteni másokon,így szerencsésnek mondhatom magam hiszen mindkét szakmámban ezzel foglalkozom. A pedikűr szerszámok élesek és veszélyesek, a bőr és eszközfertőtlenítők mérgezőek, ahhoz, hogy biztonságosan dolgozni tudjak a gyermek(ek)re valakinek vigyázni kell, ezt pedikűrözés közben sem én, sem Ön nem tudja megtenni. Az alapképzés elvégzését követően számos technikai és díszítő kurzuson vettem részt, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjam nyújtani Vendégeimnek.


Tisztelje meg szalonunkat látogatásával, hogy egy újabb elégedett vendéget köszönthessünk személyében. Szeretettel várjuk jelenlegi és leendő vendégeinket barátságos környezetben, színvonalas kiszolgálással. Legyen szó körömproblémáról,lábfájásról,egy szépen felkent gél lakkról vagy hátfájásról mindenben rendelkezésre állok. Speciális pezsgető kúra teafa kivonattal az elszíneződött, megsárgult lábkörmök kifehérítésére.


Pedikűr árlista

Fodrászat árlista , kézápolás, manikűr, műköröm árlista , lábápolás, pedikűr árlista , masszázs árlista , kozmetikai árlista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések