2019. október 21., hétfő

Sárospatak ifjúsági tábor

A lovasfarm, lovas programok, továbbá a sport és játékszerek mellett élményparkunkkal is várjuk a táborozókat, telis-tele izgalmas és élvezetes feladatokkal. Sárospatak - Református Ifjúsági Tábor. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. A szabadidő aktív és extrém eltöltésére is használható, nem mindennapi, maradandó élményt biztosít a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Sárospatak ifjúsági tábor

Táborhelyszínek diáktáboroknak, csoportoknak. BALATONI TÁBORHELYEK AKCIÓS BALATONI HAJÓZÁS ! Az idén is indul a KÉZINYÁR kézilabda tábor az STC Kézilabda Szakosztály szervezésében! Információk bővebben ITT ! Kreatív kézműves tábor 7-éves korosztály részére. Hercegkútra az Ifjúsági Táborba, hogy közösen eltölthessünk egy élményekkel és alkotással teli hetet. A bepakolás után ismerkedéssel kezdtünk.


Névsoroló játékkal, aztán pedig különböző vidám feladatokkal hangolódott egymásra a kis csapat. Gazdag kulturális program jellemzi a várost, reneszánsz felvonulásokkal, korhű ruhákba öltözve, valamint könnyű és komolyzenei fesztiválokkal. Augusztus utolsó előtti hetében az Újhutai Ifjúsági Táborban zajlott A Művelődés Háza és Könyvtára szervezésében a Reformkori Művészeti Tábor. Az ifjúsági korosztálynak meghirdetett táborban bentlakó volt, és fő aki csak napközben vett részt a szakmai programokban.


Sárospatak ifjúsági tábor

Könnyítsd meg saját munkádat, legyen több időd a tábor szervezésére, ne keresgélj feleslegesen az interneten a megfelelő táborhely után kutatva. A községben található fér ő helyes, a közelmúltban teljesen felújított Gyermek- és Ifjúsági Tábor parkosított környezetben várja kedves vendégeit egész évben. A Füzérradványi Ifjúsági Tábor is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!


A létesítmény fenntartója a Pataqua Kft. A Kácsárdi Ifjúsági Tábor a várostól km-re gyönyörû természeti környezetben, a Sátor-hegyek lábánál található, mely április 15-tõl október 15-ig üzemel. Zemplén Üdülő és Rozmaring Vendégház. Tökéletes helyszín az erdei iskolák, gyermek-, ifjúsági - és felnőtt csoportok, valamint baráti társaságok programjai számára. Cookies help us deliver our services.


By using our services, you agree to our use of cookies. Egész évben két család részére, a termál fürdő üdülő övezetben, a termálfürdőtől 2m-re ideális, kultúrált elhelyezést biztosít az összkomfortos apartman vendégház. Szállásaink: ágyas szobák faházakban és 2-4-ágyas szobák a kőházban. Az ifjúsági csoportok tagjai kőházakban kialakított fős szobákban, illetve a gyermekek körében népszerű fős sátrakban kaphatnak szálláshelyet.


Az ifjúsági tábor a tavaszi, őszi időszakban kiválóan alkalmas erdei iskolák, gólya- és felvételi előkészítő táborok, osztálykirándulások , egyéb rendezvények. Mátra Tábor Sástó, Katica Vendégház Aggtelek, Ifjúsági Tábor , Angyalkert Ifjúsági Szálló, és még több ifjúsági tábor Észak-Magyarországon. Válogasson sárospataki tábor szállás ajánlatok és akciók közül. Itt található a Tiszafüredi Ifjúsági Tábor ahol 1fõt tudunk fogadni egyidejûleg. Vendégeinket 4-ágyas szobákban helyezzük el.


Szobák bútorzata: Ágy, Ágybetét, Takaró, Párna, Ágyhuzat, Szekrény, Szék, Asztal Faházanként közös wc. Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumban. Az ifjúsági és gyermekprogramok mellett számos izgalmas szórakozási és kikapcsolódási lehetőség várja vendégeket a Betyár tanyán. Környezetvédelmi-, természetjáró- és sporttáborok kitûnõ színhelyéül szolgál a tábor. Családokat, baráti társaságokat szívesen fogadnak.


Legyenek vendégeink Önök is Ifjúsági Táborunkban! A pedagógusok részére kétágyas szobát biztosítunk Igény szerint lehetõség van kempingezésre is saját felszereléssel. A táborban az elhelyezés db.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések