2019. június 17., hétfő

Mit mondjak egy fiúnak ha tetszik

A fiú sincsenek könnyű helyzetben, ha kezdeményezni szeretne egy lánynál, ezért érdemes egy kicsit biztatni őt, és jelezni, hogy bátran léphet, mert van esélye. Az egyik leghasznosabb módszer a. Ha pedig bejön a csaj, akkor beszélhetünk bármiről és bármennyit. Lehet, hogy másnak idegesítő, hogy folyamatosan üziket kap, de imádom azt, amikor egy olyan lánytól jön, aki tetszik ” – mondta a Suvovor felhasználónévvel rendelkező férfi.


Több oka is lehet annak, hogy egy fiú miért nem meri megmondani egy lánynak, ha tetszik neki. Minden lehetőséget persze én se tudok felsorolni itt, csak párat, amivel már találkoztam, és eszembe is jut. Ha túl sokat nézel egy pasit, akkor ő is sokat fog nézni, lehet, hogy azért mert éppen arra gondol, hogy vajon tetszel-e neki. Soha ne feled hogy ha nagyon tetszik egy fiú, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy rosszul olvasod a „jeleket”, ezért érdemes a barátnődet is bevonni a jelek „olvasásába”. Mostanában viszont kiderült , hogy azon az estén egy annak a bizonyos fiúnak akinek most nem tudom mit írjak , tetszettem.


Ezt az egyik barátnőm mesélte, és azt is elmondta hogy a fiú teljesen oda volt értem , de én észre sem vettem , és mikor engem elvittem a buliról , ő is elment. Ha hozzáérsz valakihez, vagy éppen hozzád érnek, az mindig egy meghatározó pillanat. Egy srácnak, ha tetszik egy lány, többnyire „kifogásokat” talál arra, hogy megérinthesse.


Hozzáér a kezéhez, miközben nevetnek, megöleli mondacsinált indokokkal, stb. Ha ez pipa, akkor nézd meg, hogyan reagál arra, amikor hozzáérsz. Ha történt vmi izgalmas, pl. Ha láttad akamureg című sorozatot, ott ilyenekből rengeteg volt.


Lehet, hogy egy lánnyal levelezel valójában, vagy egy éves hapsival, vagy hiányzik az egyik lába tényleg bármi. Sajnos hatalmas hiba, ha pár chaetlés és max. Fordítva beszélünk,meg minden. Ha lehet, feltűnés nélkül szerezz be infókat a fiúról, aki tetszik neked!


Mit mondjak egy fiúnak ha tetszik

Ebben a videóban olyan árulkodó jelt fogok nektek felsorolni amik arról árulkodhatnak hogy egy fiúnak igenis tetszel! Ne felejts el dobni egy like-ot a videóra és fel iratkozni. De mit tegyél, ha tetszik egy lány, és úgy érze készen állsz egy komoly kapcsolatra?


A következő lépés Legyél kezdeményező. Ha úgy gondolo hogy egy lány, aki elnyerte a tetszésedet, jó házastársad lenne, mondd el neki, hogy szeretnéd közelebbről megismerni. Beszélj világosan és nyíltan az érzéseidről. Egy ember nagyon fél a szellemektől, éjszaka mégis a temetőn keresztül kell átmennie a faluba.


A francba, a szívbajt hozta rám… mit csinál itt maga az éjszaka közepén? Elírták a nevemet, azt javítom. Mit csináljak ha tetszik. Lelki problémák - Szakértő válaszol - éves vagyok! Először könnyűnek tűnik a dolog.


Regisztrálok, végigböngészem a tagokat és végeredményében képesek vagyunk (hozzá teszem, teljesen mindegy hány tagból áll) végignézni az összeset, és még ha a türelmünk ilyenkor végtelen is a hátha reményében - akkor is kiválasztunk előbb-utóbb egy - egy embert akire rögtön ráírnánk. A jó hírünk az, hogy egy -két kivételt leszámítva, nagyjából a férfiak is ennyire agonizálnak a nőkön. Vagyis, ha azt érze hogy ő is zavarban van, mikor beszéltek, kivárja az az időt mielőtt visszaírna neke akkor az a helyzet, hogy nagyon nem vagy számára közömbös. Sőt úgy is mondhatnánk, hogy odáig van érted. Milyen általános jelei vannak, ha egy fiúnak tetszik egy lány- Ezt kérdezte de független kérdés ez a mostani fiútól, hisz másnál se tudod nyilván, mi a biztos jel.


Nem baj ez, ezt kutatja mindenki, aki nem akar vakon élni. Ha igazak rá, menekülnöd kell! Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések