2019. június 3., hétfő

Kerületi napok

Hegyvidéki információk első kézből. Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. Közlekedésbiztonsági továbbképzést tartott a X. A Kőbányai Önkormányzat támogatásával megvalósuló képzésnek köszönhetően óvodában tarthatnak majd az óvodások sajátosságainak megfelelő. Kiemelten fontosnak tartjuk értékeink megőrzését, ápolását.


Egy kedves muzeológus-régész barátunk (Szabó Béla István - szbi) felajánlotta, mint e terület ismerője és tudója, hogy egy négy. Kedvezmény a jódos-sósba. Változások a villamos-közlekedésben Villamospálya javítása miatt november 15-től változik a 17-es, a 61-es és az 59-es villamos közlekedése. Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi. Kerületi Tagcsoportja szervezésében november 18-án este vállalkozói fórumot tartottak a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában.


Az esemény fő témája elsősorban a kerületi vezetés, a helyi vállalkozók, valamint a BKIK együttműködésének bemutatása volt. Békásmegyer hivatalos honlapja. Az olvasottabb közönség évekig úgy ismerte, mint a képviselő, aki felderíti Ferencváros botrányos sztorijait, és szállítja azokat a vezető hírportáloknak.


Kerületi napok

Aztán egyszer csak megnyerte a kerületi előválasztást, az önkormányzati voksoláson pedig majdnem százalékkal győzte le Bácskai János fideszes polgármestert. Jegyek a titkárságon kaphatók november 25-től, 9-óra között. Egyedi ötletekkel-igényesen, extrán felújított lakás!


Mézeskalács téren, egy 6. Gazdasági Szolgáltatások Tagozat. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.


Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Budapesten a Fővárosi Önkormányzat megbízásából az RNBH Konzorcium végzi a patkányok inrtását. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A kerületi Szent-Györgyi vetélkedőn - melynek témái idén a 1éves periódusos rendszer, és Holdra szállás 50.


Köszönöm a kerületi lakótársak bizalmát, amely alapján megbízást kapok városunk vezetésére az elkövetkező öt évre. Minden tudásommal és energiámmal azon fogok dolgozni, hogy Budafok-Tétény továbbra is fejlődjön, szépüljön, és mindenki biztonságos otthonának érezze településünket. A gyönyörű őszi időjárásnak hála, feltöltődve fordulhatunk rá az utolsó őszi hónapra, a novemberre. Részletek a cikkben és a csatolt a programfüzetben! A koraszülöttek világnapjának tízéves kampányához csatlakozva, szolidaritását kifejezve, november 17-én több ezer külföldi és huszonhat hazai várossal együtt Újpest központja is lila fényárban úszott.


Kerületi napok

BUDAPEST-ért díjat kapott a BUDAPEST FŐVÁROS XIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT EGYESÍTETT ÓVODA NEVELŐTESTÜLETE: A fővárosi gyermekek korszerű nevelésében, kiváló felkészültséggel és hivatástudattal. Tegyük együtt szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát!


ATTENTION ALL ENGLISH STUDENTS! We have two competitions to show your English skills. A HVG által közölt 1legjobb gimnázium között iskolánk a 49. Családi és Társadalmi Rendezvények Háza: Letölthető dokumentumok. Kerületi Önkormányzat támogatásával zöld mozgalommá vált a kerületben a Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázat programja.


Kerületi napok

Különdíjainak átadóünnepségét és az ehhez kapcsolódó Kertbarát Konferenciát az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban tartottuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések