2019. június 17., hétfő

Kitartás szimbóluma tetoválás

Kitartás szimbóluma tetoválás

A szépség a szerelem, valamint a kitartás jelképe. A főnix egy szent madár, mely igen sok kultúrában előfordul. Az mindegyikben közös, hogy életének végén meggyulla és saját hamvaiból újjászületik. Maga a tűz őselem, a szellem megújító erejét jelképezi, a madár pedig a lélek szimbóluma.


A tetoválás egész életre szól, a személyiség részévé válik. Egyesek szerint a viselője sorsára, életútjára is kihat a bőrén viselt szimbólum. A kozmikus értelem és az igazság egyetemes szimbóluma. Mi a kitartás szimbóluma ? A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Az egész polinéziai térségben az óceán legjobb navigátorainak tekintik őket, így ezek a lények a hosszú élettartam, a boldogság és a kitartás szimbóluma.


Turtle tetoválás kis cápafogakkal kombinálva. Az összes többi tengeri lényt a maori törzsek tiszteletben tartják és létfontosságúnak tartják. EZO spirituális szimbólum, melynek jelentését neked is ismerned kell A különleges jelek üzenetet hordoznak.


Nyugaton a teknős formájú tetoválás jellegzetes jelentéssel bír, hasonlóan az állathoz - szimbolizálja a nyugalmat, a stabilitást, a visszatartást, a bölcsességet és a nagy tudást. A szilárd kagylónak köszönhetően a teknős többnyire a védelem szimbóluma , amely védi a hordozót a veszélyektől. Az emberek sokaságában a korona a hatalom, a hatalom és a presztízs szimbóluma , jelezve, hogy egy nagy nemzetséghez tartozik.


Japánban a sárkány és a koi hal mellett a szitakötőnek is nagy tisztelet jár, a bátorság, az erő és kitartás szimbóluma. A szamurájok jelképe is egyben, „győzelmi rovar”-nak (Kachimushi) is hívják, mivel a szitakötő jelleme, bátorsága, gyorsasága és az a tulajdonsága, hogy sosem hátrál meg, ugyanakkor területét. Az északi féltekén honos, tüskés cserje, illatos, nagy virágzatáért termesztett ősi kultúrnövény.


A teknősbéka a hosszú élet, a bölcsesség, az erő, és kitartás jelképe. A kígyóval közösen pedig az Univerzum nemzője. Indiában ő az első élőlény, az ős, a megőrző.


A hinduizmusban a világ születését egy teknőshöz kapcsolják, úgy jelenítik meg ezt, hogy a teknős a páncélján viszi az elefántokat, akik. Vékony, ég felé törekvő, egyenes szárú, de hajlékony és rugalmas. A növény jellemzői alapján az alázat, az alkalmazkodás, a hajlékonyság, kitartás szimbóluma. Hiába jön az árvíz, a szél, a vihar, meghajlik majd újra kiegyenesedik, így a kitartás és az okos és egyenes ember jelképe.


Kitartás szimbóluma tetoválás

Nagyon gyakran a tetoválás értéke a kitartás. Egészen más értelmezés szerint a liliom bibéje miatt a nemzés szimbóluma is, a francia királyok a faj fennmaradása miatt választották. Bourbon liliom) A liliom erős, fűszeres bódító illata ellentétben áll megjelenésével, a szellem és az érzékek együttesét, ellentétét is jelezheti.


A polinéz tetoválás fő motívumait a környező világ, a természet, a szigetek állatok és növények határozzák meg - az a tény, hogy az emberek körülnézett. A mennyei testeket, a totem állatokat ábrázolták, melyeket a szigetlakók imádtak, és sok más szimbólumot, amelyek a modern városlakók számára érthetetlenek voltak. Sárkány tetoválás - Az erő univerzális és ősi szimbóluma Elsőre, gondolom mindenki érzi, hogy a sárkánynak az erőhöz van köze. A sárkány olyan erőkkel bír, melyek túlmutatnak a tisztán fizikai síkon.


Japánoknál a szitakötő a nyár és a kora ősz jelképe, ezzel együtt a bátorság, a kitartás , és a boldogság szimbóluma is. Gyakran használatos kép az irodalomban és a művészetben. Népszerűségét jelzi az a tény is, hogy közel 2különböző elnevezése van a japán nyelvben. Hosszú életében a holló a bölcsesség és a magány szimbóluma. Alig egy állat olyan érzelmeket vált ki, mint a holló az emberben.


Az egyik leggyakrabban előforduló szimbólum. A japánok a folyónak felfelé úszó pontyot nagyon erős, és bátor állatnak tartják, ezen kívül beszélik még róla, hogyha egy halász kifogja, akkor igazi harcos módjára, reszketés nélkül várja a halált. Ennek megfelelően az irezumiban az erő, és kitartás szimbólumává vált. A görög mitológiában szépséges ifjú pásztor, Kinürasz ciprusi király és leánya, Mürrha (másutt Szmürna) fia.


Kitartás szimbóluma tetoválás

Amit mások mondanak ouroboros running tattoo Done by Drew at Monument Tattoos, Tallahassee, Fl This is a beautiful, modern simple tattoo. The winged dragon by nature is a gregarious creature who wanders the earth, perfect for a runner. A Kelta tetkók illetve Celtic Tattoo-k tagadhatatlanul divatosak és még ma is növekszik az érdeklődés irántuk. A Nap, az élet, a halhatatlanság, a kitartás , a boldogság, a béke, a házastársi szövetség, a szépség, a szerelem, a hűség, és a nőiesség szimbóluma.


A kínaiak a főnixet Feng-huang-nak hívják. Az ilyen kép a kitartás és a makacsság szimbóluma. A viktoriánus korban azt hitték, hogy egy pitypang teljesítheti kívánságait. Ezért képét azok töltik ki, akik valóban azt akarják, hogy a tervek megtörténjenek.


A pitypang tetoválás is bánatot és szomorúságot jelent. A blog tovább él a naturalap. Még több olvasnivalót találsz a megújult, újraélesztett naturalap. Nézd meg galamb tetoválást, ami lenyűgöz!


A galamb a béke, a szeretet és a kegyesség madara. Isten képviselőjeként ez a hit és az odaadás legfontosabb és egyetemes szimbóluma. Ez a szerény kis madár vallási szimbólumként kezdte útját a Közel-Keleten és a Földközi-tengeren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések