2019. június 18., kedd

Nagytestű kutyakozmetika

Vállaljuk a kis, közepes és nagytestű kutyusok. Profi munka profiktól, az elérhető legjobb felszerelésekkel. Lőrinci kutyakozmetika árak és szolgáltatások listája. A legjobb kutyakozmetika árak - Czibere Andrea kutyakozmetikustól!


Nagytestű kutyakozmetika

Kutyakozmetika télen is az SoS -kutyakozmetikában. Legyen mindig rendszeresen kozmetikázott a kiskutyád. Hosszú frizura vagy rövid frizura a kutyakozmetikában,kutyakozmetika télen is szeretettel vár. Bejelentkezés szükséges. Az árak tájékoztató jellegűek, elhanyagolt csomósság esetén felárat számolok fel.


A komplett ár az alábbiakat tartalmazza: bontást, fürdetést, fogmosást, szárítást, karomvágást, bűzmirigy kinyomását, fül és szemkörnyék tisztítását, igény szerinti nyírást vagy trimmelést, téli hónapokban mancsvédő krém használata. Kiemelkedő szolgáltatások: - viselkedés problémás kutyák kozmetikázása. Mielőtt körbevezetnénk Önöket szalonunkban, fontos megemlítenünk, hogy a busz kialakításakor nemcsak egy átlagos kutyakozmetika felszereltségét vettük figyelembe, hanem azt is, hogy BÁRHOL,BÁRMIKOR elérhető legyen kedvencük szépíttetése az Önök számra immár a legkényelmesebb módon. A kistestű yorkshire terriertől a nagytestű németh juhászig mindenkit várunk szeretettel!


Szeretettel várok minden kis- és nagytestű kutyat Dunaújvárosban Batsányi u. Körömvágás, reszeléssel. Családias környezet, minőségi szolgáltatások! Bio fürdetőink és ápoló szereink 1 természetes alapanyagúak, így a környezetre egyáltalán nem károsak.


Sziluett kutyakozmetika Budapest egyik frekventált helyén, a Pusztaszeri úton várja szépülni vágyó kutyusokat és gazdijaikat professzionális szalonjában. Professzionális, nemzetközileg elismert kutyakozmetika szalonunk árai. Légy a Zöld Kutya kutyakozmetika vendége! Kis és nagytestű kutyusok standar valamint hobbi és fantázia fazonok kialakitását is vállalom.


A legfontosabb számomra, hogy gazdi és kutyusa elégedetten távozzon, és örömmel térjen vissza! Remélem, hamarosan Önt is elégedett Vendégeim körében üdvözölhetem. Kozmetikám a Balaton főrvárosában,Siófokon található.


Célom,hogy minden gazda-kutya párosnak kitudjam elégíteni az igényeit,ehhez a tudásomat folyamatosan fejlesztem,kozmetikámban sokféle anyaggal dolgozom,hiszen minden kutyusnak másak az igényei. Csakis tesztelt,minőségi anyagokat használok. S kutyakozmetika oldalamon. Ha kiskutyád van akkor jó helyen jársz.


Nagytestű kutyakozmetika

Ildikónak hívnak és azért készítettem ezt a weboldalt,hogy nagyon sokan rám találjatok. Kutyafekhely, kutyaágy, kutyakosár, műanyag kutyafekhely, kutya alvóhely, kutyapárna, kutyapokróc - kényelmes kutyafekhelyek közül választhatsz, minden termék raktáron van, a megrendelt terméket azonnal küldjük. Az ápolás, az ápoltság - akárcsak az embereknél - nem csak a kinézetre, külsőre van hatással, az ápolt kis kedvenc sokkal jobban érzi magát, boldogabb és felszabadultabb, érzi a gazdi törődését. A kutyakozmetika ugyanis az esztétikus kinézet mellett, a kutyusok egészségével és közérzetével is foglalkozik. Ft (fürdetéssel) Ultrahangos fogtisztítás: 6. A leggyakoribb KUTYA betegség Ha a négylábú barátunk egészséges, annak természetesen örülünk.


Azonban amikor valamilyen betegségben szenve szinte mi magunk is belebetegszünk. Nagytestű kutyákat ,és a cicákat csak a gazdi segítségével vállalom! Háznál nyírást nem vállalok! Kérem a gazdikat,hogy időben jelentsék be a kedvenceket, a ma vagy holnap nem működik!


Téli időszakban 1-héten belül , tavasztól őszig kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések