2019. június 7., péntek

Kiadó ház zugló

Havonta több millióan választják az ingatlan. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. LAKÁS a Gyarmat és Róna utca sarkán álló, patinás házban található. Második emeleti, napfényes, kis franca erkéllyel ellátott.


Még több ingatlanpiaci hír. Az ár a teljes készültségre vonatkozik, a hátralévő kisebb munkákat. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


A szoba hangulatos, világos, főre ideális, a lakás teljes körűen felszerelt, csak a saját használati tárgyait kell hoznia. Az udvaron gépkocsi beállási lehetőség van, a közös képviselővel egyeztetve,. Passzív lakást szeretnék, mert a konyha is ajándék, még a 25. MFt -ba kerülő full extrás, kész lakásban is!


Kiadó ház zugló

A környék családi házas övezet, mégis szinte minden található a közelben: pati. Ha albérletet keresel Budapest XIV. Eladó, kiadó új és használt Ház hirdetések XIV.


Alacsony rezsivel rendelkező ingatlan hosszútávra keresi új bérlőjét. Kisállat megbeszélés szerint hozható! A nappalival egy légtérben van a konyharész, ami pillanatnyilag nincs berendezve, mert irodának volt kiadva a ház , és nem volt szükség rá. A Nagy Lajos király útján kiadó egy szép állapotú, szobás garzonlakás, bútorozva, gépesítve, új nyílászárókkal felszerelve, nagyon alacsony rezsivel!


Egyedülállók és párok jelentkezését egyaránt várom! Helyiségei külön nyílnak és tágasak,. Az ingatlan a konyha kivételével nem bútorozott. A mai lakáspiac nem kedvez az eladásnak, különösen ilyen nagy alapterületű, felújításra szoruló lakások esetében, Önök – más ingatlanirodával ellentétben – mégis képesek folyamatosan érdeklődőket találni, ami reményt ad arra, hogy úgy fogom előbb-utóbb eladni a lakásomat, hogy ne érezzem kótya-vetyélésnek. Zugló szívében kiadó egy 2. Eladó INGATLAN, ház , lakás, nyaralók, Budapesten és vidéken.


Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. INGYENES hirdetésfeladás! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az eladó lakópark leírása. Modern, minőségi, zöldövezeti otthonok számos sportolási és rekreációs lehetőséggel a közelben.


Kiadó ház zugló

A Magyar Nyelvőr folyóirat szerint a ’szuglyó’ vagy a ’zugla’ szó a 19. Stadionok és Stefánia u. Kiadó albérletet, szobát keresel? Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás, panel lakás, családi ház , ikerház, sorház, iroda. A függőfolyosónak köszönhetően lehet kis kiülő részt kialakítani az ingatlan előtt kertre nézve, mint egy erkély. A lakáshoz tartozik egy pincei tároló.


A ház előtt a parkolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések