2019. június 14., péntek

Kiadó lakás vezér utca

VEZÉR UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan lakás egy panel építésű liftes társasház első emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval. Havonta több millióan választják az ingatlan. Diákok, dolgozók, építőipari munkások részére egyaránt ideális, akik rövid távra tervezik a bérlést. Mindkét szobához tartozik külön-külön erkély.


Kiadó lakás vezér utca

Leírás ALKUKÉPESEN, SÜRGŐSEN ELADÓ! Vezér térhez közel kiadó ! Erkély nincs, 4-ik emeleti lakás. A parkolás a társasház zárt udvarán biztosított.


Ikea mögött kiadó egy nm-es, külön bejáratú szobás, frissen felújított lakás egy emeletes panelház 6. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Ha kiadó lakást keres lépjen be a kiadó lakások rovatba. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Népszerűségét a jó közlekedésnek, a hatalmas zöld területeknek, a lakóingatlanok sokszínűségének, a kedvező bevásárlási és szórakozási lehetőségeknek, az oktatási intézmények nagy választékának és a kulturális élet.


Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Kaució nélkül, havonta 60. Jó környéken, internettel! Pöttyös utca metrónál szobás lakás kiadó 6. Helyiségek: studiószoba, konyha, fürdőszoba és WC.


A lakás egy lifttel rendelkező panelház 13. A fűtésről távfűtés gondoskodik. Felszereltség: konyhabútor gépesítve (tűzhely, sütő, szagelszívó, hűtőgép) és az egyik hálószobában beépített szekrény. A két külön és egybe is nyíló nagy szobával, fürdőszobával és nagy konyhával rendelkező lakás akár AIRBNB céljára is megfelel, mert a társasházban a rövid távú kiadás engedélyezett.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Lencse utca közelében X. A pár éve befejeződött panelprogramnak köszönhetően a lakás rezsije nagyon alacsony.


Használja az ingatlan1. Univerzális keresőnk segítségével szinte minden szempont alapján szűkítheti a találati listát, legyen szó szobaszámról, alapterületről. Kiadó iroda: Lakás irodák Magyarország leghatékonyabb kiadó iroda és irodaház kommunikációs portálja, ami lehetővé teszi az irodát kereső számára, hogy megtalálja az irodaterület-, iroda bérleti díj szerinti irodáját, legyen szó irodaházban lévő irodáról vagy akár lakásirodáról. Kiadó a belvárosban, a Wesselényi utca Astoriához közel eső szakaszán egy 1nm-es, igényesen és ízlésesen felújított, berendezett napfényes nagypolgári lakás , az eredeti ajtók, ajtó- és ablakkeretek megőrzésével, a régi keretekhez harmonikusan illeszkedő új hang- és hőszigetelt ablakokkal. Budapesti albérletet, kiadó lakást keres?


Kiadó lakás vezér utca

Ferencvárosban, a Nagyvárad-térhez közeli, kis forgalmú mellékutcában, bérbevételre kínáljuk ezt az m2-es, erkélyes. M Ft Szeged Moszkvai körút alapterület 67. Eladó Társasházi lakás X. Kerület, Gyakorló utca , m²-es, 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések