2017. december 26., kedd

Skorpió aszcendens ideális párja

Csakhogy amíg a Rák kerüli a konfliktust, a Skorpiónak a vita felér egy izgató előjátékkal. A Halak aszcendenssel alkothatja a legharmonikusabb párost a Rák. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Nyolcadik jegyként (2x4) a mélyebb, pszichés szinten megvalósított egyensúly vagy szilárdság iránti igényt fejezi ki. A Szűzben a gyakorlatiasságot, a Bikában az érzékiséget és megbízhatóságot értékeli. A Skorpió nagyon mély és titokzatos jegy.


A Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg mellett állandó mellőzöttséget érez. Személyiségedet nem csak csillagjegyed határozza meg. Annak a jegynek a tulajdonságai is hatással vannak rá amelyik születésed pillanatában épp a keleti égbolton volt emelkedőben. Ezért nem kaphatsz magadról teljes képet csak az egyik jegy alapján, mert aszcendensed lehet, hogy.


Skorpió aszcendens ideális párja

Megfordítva is így van, a Skorpió Ascendensűnek szüksége van a Bika jegyének energiáira, vagy a föld elemű Vénuszra, hogy felismerje, hogy az élet nem csak küzdelemből áll, és nem minden sarok mögött áll egy csapda. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.


ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas , de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Mert a Napjegy összeillőségén túl egy párkapcsolatban döntő az Ascendens is.


Akkor ideális egy párkapcsolat, ha a két Ascendens éppen szemben áll egymással, mert az Ascendens jelöli az Én - t, a Descendens vele szemben a Te (a külvilág, a partner, a másik ember jelölöje). Sötét haj, amiben lehet vöröses árnyalat, ha napfény éri. Erős állcsont, amely a makacsságra utal. Ha belenézünk a szemükbe, átható és éles.


Az igazi Skorpió orr erős, húsos és horgas. Bőre sötét tónusú és könnyen barnul. Számára az ideális beosztott nem rohangál hozzá minden apróbb problémával, csak olyan esetekben fordul hozzá, ami már valóban jelentős. Akkor a legboldogabb, ha olyan alkalmazottak veszik körül, akik akár helyette is képesek a felelősséget és bizonyos döntés okozta következményt vállalni. Az ideális Szűz lelkitársa jól öltözött, ráérző, és majd meghal, hogy kedvenc “Szüzének” megmutathassa, mi is a jó.


Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják képzelni magukat más helyzetébe. Ideális házastárs számára a Mérleg és az Ikrek, sok hasonló tulajdonságuk van, jól kijönnek egymással. Az Oroszlán szintén ideális partner a számára, jól tudnak együttműködni. Akivel meglehetősen problémás a kapcsolata az a Skorpió és a Bika, velük nagyon nehezen jön ki, és hosszú távon nem működik a kapcsolatuk.


A Bika és a Skorpió Aszcendens egyébként azokhoz tartozik, akik csak nehezen engedik el egymást akkor is, amikor már rég tönkrement a házasság. A Bika ideális partner számára, hiszen megfontolt, két lábbal áll a földön, mindig biztosra megy. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kicsalogatni a szerelmet.


Skorpió aszcendens ideális párja

A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, és könnyen igent mond a közös életre. A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. Raádásul a Halaknak – ha igazán szerelmesek – nincsen különösebb bajuk azzal, hogy a Skorpió kissé féltékeny típus és birtokló természetű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések