2017. december 14., csütörtök

Hol van a legtöbb cigány budapesten

A roma és a német nemzetiségűek aránya a legnagyobb Magyarországon. Ez, és a nemzetiségek eloszlása is interaktív térképen követhető. Akár települési szinten vizsgálható, hogy Magyarországon hol , milyen nemzetiségek élnek és mekkora az arányauk a teljes lakossághoz. Batthyány téren reggel 6-kor,szóval nem féltek attól hogy esetleg meglátja őket vki. Nem szabadna engedni hogy szaporodjanak,nem emberek közé valók.


Hol van a legtöbb cigány budapesten

Ez oké,ezzel mindenki így van ,de ki az aki működteti ezeket a falvakat? Mert nyilván a primitív orkok írni olvasni sem tudnak,nem hogy egyéb rendes foglalkozáshoz értenének. Ki az aki boltot tart fent meg ilyenek? Honnan lopnak kenyeret,meg kihez törnek akkor be ha nincsen magyar a faluban?


Ki nem találná, hol él a legtöbb nemzetiségi az országban! Országos szinten százalék a nemzetiségek aránya a népességszámhoz viszonyítva. A dél-dunántúli és az észak-magyarországi régióban ez az arány 2-százalékponttal is több, mint az országos átlag - derül ki az Otthontérkép frissen publikált. Igen, kitalálták: ott, ahol a legtöbb cigány él.


Ahogy ez kiderült például a múltkori cikkünk taxis-beszámolóiból – és az alábbi cikkből. Ugyanis, mit ad Isten, pont Érd (lásd a megszámlálhatatlanul sok érdi cigánybűnözős cikkünket (egy jobb kezdőhivatkozás ITT), ill. A lista értelme éppen az lehet, hogy megmutatja, a szomszédos Örkény - ahol egyelőre még nem tört ki komolyabb etnikai konfliktus - hasonló mutatókkal rendelkezik, tehát veszélyeztetett helyzetben van.


A legtöbb problémás falu Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, de rosszak a mutatói. Az országban 2olyan iskola van , ahol a cigány kisebbség alkotja a többséget. A megyék közül a legmagasabb arányban Nógrádban tanulnak cigány gyerekek (3százalék), majd Borsod-Abaúj-Zemplén következik 3százalékkal, megelőzve Szabolcs-Szatmár-Bereget (2százalék).


A magyarországi cigányok a cigány nép Magyarországon élő népessége. A fővárosban alacsony az ipari vállalkozások aránya, az ipar folyamatosan kitelepül az agglomerációba. A nagyiparban a fővárosiak -a dolgozik. Minden 1Magyarországon működő külföldi érdekeltségű cégből 54-nek Budapesten van a székhelye.


Innen irányítják az ország egész területén végzett tevékenységüket. A cigányok ma a világ számos részén megtalálhatók, de legnagyobb számban Közép-és Kelet-Európában élnek. A cigányság becsült lélekszáma Európában 7-millió fő.


Hol van a legtöbb cigány budapesten

Vannak Budapesten tanítók, iskolaigazgatók, akik nagyon sokat törődnek cigány tanítványaikkal, és még többen, akik erről meg vannak győződve. A rendőrségi adatok alapján megnéztük, hol kell óvatosnak lenni Budapesten , melyek azok a terek, utcák, kisebb városrészek, ahol gyakran történnek erőszakos bűncselekmények. A Blahán jó lesz vigyázni.


A rendőrség bűnügyi térképe egy évre visszamenőleg tárol adatokat arról, hogy hol milyen bűncselekmény történt. Gyakran felmerül az a nézőpont, hogy a cigány szülők mennyire értik és támogatják a gyerekeik továbbtanulását, hol van az ő felelősségük, hol a társadalomé. Fruzsina úgy fogalmaz, meg kell ismerni és érteni kell, mi zajlik a háttérben. Ahol kurvázás van , ott a balhé is gyakori. Előfordul, hogy a valamivel elégedetlen ügyfél kidobja az autóból, és otthagyja a kurvát.


Olyan eset is volt, hogy biciklivel érkező hozzátartozó zavarta meg a szopatást. Budapest Főváros Önkormányzata a „Klímastratégia és Éghajlatváltozási Platform létrehozása Budapesten ” tárgyú, KEHOP-1. A vizsgált vidéki városok közül Siófokon történt magasan a legtöbb bűncselekmény ezer lakosra vetítve, több mint darab (Budapest egészét vizsgálva ez a szám alig több, mint 50). Bármi kérdésed van írj facebookon!


Ha tetszik jelezd egy lájkal! Kanadából szemlélve, különösen figyelemreméltónak tűnik az a bejelentés, miszerint az Opre Roma- Cigány Demokrata Néppárt népszavazást kezdeményez egy autonóm roma tartomány létrehozásáról négy észak-keleti magyar megyében, már azért is, mert a párt elnöke korábban Kanadától kért menedékjogot családjával együtt. LADÁNYI JÁNOS A lakásrendszer változásai és a cigány népesség térbeni elhelyezkedésének átalakulása Budapesten.


Egy nagyváros térbeni-társadalmi szerkezete, a különböző társadalmi csoportok városszerkezeti elhelyezkedése bonyolult társadalmi viszonyrendszerük térben objektiválódott vetületeként is felfogható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések