2017. december 4., hétfő

Mandala jóga liget

Mandala jóga liget

Testben, lélekben és szellemben jól lenni, EGYségben élni önmagunkkal, a körülöttünk lévőkkel, az egész világgal. Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy az egészséghez vezető utat megnyissuk a hozzánk fordulóknak. A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért! Jógaórák a hét minden napján Debrecen belvárosában. Gerincjóga, stresszoldó jóga , kismama hóga, hatha és flow jóga , astanga jóga.


Mandala jóga liget

A prána helyes légzéssel való uralását, ahogy azt a jógában tanítják, pránájámának hívjuk. Ezt ugyanakkor nem szabad légzőgyakorlatok sorának tekinteni, hanem tudománynak, amely megtanít bennünket a prána uralására és testünkbe való irányítására, a megfelelő és tudatosan szabályozott légzés segítségével (Selvarajan Yesudian). Különleges színes, művészetterápiás és hangtálas meditációs játékra hívlak. Jóga Debrecen belvárosában.


A teljes relaxáció itt most nem az áhított cél, vágyott jövő lesz, hanem a jelenben megvalósul. A változás belülről kezdődik! Szerdán (május 1.) ünnepi nyitvatartással várunk!


Meggyőződésünk szerint a jóga nem a szenvedés útja. A helyes gyakorlás élvezetes és minden alkalommal katartikus hatású. Felszabadít, megértéshez és megéléshez vezet, megmutatja. Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


A stúdió éve nyitott, fős, hangulatos teremmel, zuhanyzós öltözőkkel. Külön recepciójuk nincs, az órák előtti percben az oktató tud segítségedre lenni. A biciklidet is behozhatod! Minden eszközt biztosítanak, bejelentkezés nem szükséges! Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Hiszünk abban, hogy a jóga hat testre, lélekre és az elmére, mindenkinek úgy ahogyan szüksége van rá. Az ászana gyakorlás az ízületeket kímélve egyszerre erősít és nyújt, a légzőgyakorlatok és a relaxáció segít kizökkenni a mindennapok rohanásából. Egy bérlettel a város hét pontján jógázhatsz. Kezdő és haladó gyakorlóinkat is várjuk sok szeretettel.


Nyíregyháza: Shakti Jógastúdió. Gabor Potharn: Well equiped wellness center with friendly staff. Gym, cardio, aerobic, sauna and cosmetics, stylists are open every day. Free membership, modest prices. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Mandala jóga liget

Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Egészséges test és lelki béke. A fogászati termékek szakértője. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Mandala Klub‎‏ تحتوي على ‏‏٣٬٧٦٩‏ من الأعضاء‏.


A jóga ennél sokkal több és mélyebb – egy életmó amit igyekszem magamévá tenni, valamint az ebből adódó tudást a gyakorlóim igényeinek megfelelően tovább adni. Fontosnak tartom a jóga filozófiájának megismerését is, de tisztában vagyok azzal is, hogy mindenkinek más a ritmusa amit én tiszteletben is tartok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések