2017. december 6., szerda

Duna tv műsorainak visszanézése sorsok útvesztője

Duna tv műsorainak visszanézése sorsok útvesztője

A sorozat epizódjai napig visszanézhetők a Médiaklikken. A(z) Duna TV (HD) csatorna teljes műsora könnyen áttekinthetően, kiemelt premier és élő műsorokkal, ajánlókkal. Mi ezt néznénk a Duna TV (HD)-n: A világ egy terített asztal 14. FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak.


Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat. A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! TV csatornák Rádió csatornák.


A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Sorsok útvesztője - Duna TV Török sorozatok. Az aktuális rész ismertetője: Adile unokahúga, Esma érkezik meg, kicsi fiacskájával. Egy időre Adile-nál akarja hagyni a kisfiút, ám Adile ezt mereven visszautasítja, de Fulya _ aki beleszeret Aliba _ megengedi, hogy a kisfiú a villában maradjon. Necati magához tér, és elmondja Nuranéknak, hogy Beyzától tudta meg a titkukat.


Duna tv műsorainak visszanézése sorsok útvesztője

Hasret továbbra is aggódik, mert nem éri el Efsunt. Mehmet Emir türelemre inti az asszonyt és úgy dönt, hogy meghívja Efsunnal őket ebédelni. Please try again later. Miután Zuhal megmutatja a kompromittáló felvételeket Zeynepnek, a lány Efsunhoz siet, hogy megzsarolja.


Efsun és Arda szorult helyzetbe kerül, hiszen Zeynep feltétele, hogy váljanak el, a férfi pedig őt vegye feleségül _ ebben az esetben nem adja át a bizonyítékot a rendőrségnek. Minden egy helyen a kedvenc tévéműsoraidról, sorozataidról! A legnagyobb sztárok, leghíresebb színészek, legjobb filmek, legszórakoztatóbb showműsorok, friss információkkal! Fogd a kezem – új török sorozat a Dunán! Ardát letartóztatják Fulya vallomása alapján, Szultan pedig retteg, hogy ők is követik a börtönbe.


Duna tv műsorainak visszanézése sorsok útvesztője

Sakine meghívja Mucellát és Gülesert magához vacsorára, hogy elterelje a figyelmüket, amíg Nuran és Ilyas megpróbálja kiásni a Yusuf úr holttestét. Nurant váratlanul megzavarja az egyik szomszé így nem tud időben nekikezdeni az ásásnak. A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.


Efsun a rendőrségre és Ateshez rohan, hogy bejelentse, hogy Edibe egészséges. A férfi azonnal a villába megy, hogy számon kérje az asszonyt a szülei meggyilkolása miatt. Bahar közbelépése azonban megnyugtatja, így tiszta lelkiismerettel távozik. Ates megkapja a terhességi vizsgálat eredményét, így a kezében van a bizonyíték, hogy Efsun nem terhes. Eközben Mehmet emír házában tartják a Henna-éj, ahova nagy vendégséget várnak.


Legfrissebb sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online. Dr Pimple Popper - Duration: 23:27. A Duna TV színvonalas műsoraival az ország határain túl élő magyarok vagy magyar származású emberek részére anyanyelvükön készült programok eljuttatását tűzte ki céljául, de belföldön is nézhető.


DUNA Televízió részletes heti tévé műsorújság, mai tévé műsor. AXN Budapest cool tv dráma Duna TV sorozatok fantasy gyerekeknek Izaura TV kalandfilm kolumbiai krimi kórház labdarúgás magyar mexikói misztikus napi sorozat német Petőfi TV Prime Rising Star romantikus RTLII RTL Klub sorozatok sci-fi show spanyol StorySuperTVszappanopera tehetségkutató. A(z) Duna World (HD) csatorna teljes műsora könnyen áttekinthetően, kiemelt premier és élő műsorokkal, ajánlókkal.


Az én kis családom címmel a Feriha főszereplőjének vadonatúj török sorozata érkezik az RTL Klubra november 11-én. A gyönyörű Filiz (Hazal Kaya, a Feriha címszereplője) egyedül látja el a háztartást, neveli öt kisebb testvérét és támogatja alkoholista apját, aki minden pénzüket elissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések