2017. december 22., péntek

Bika vízöntő aszcendenssel

Bika vízöntő aszcendenssel

Egészségi szempontból a Vízöntő - Bika szülött élete második felében, olykor már korábban is szív- és érrendszeri zavarak áldozatául eshet. A Bika és Vízöntő egybeolvadása teremti meg leginkább a kedvező feltételeket a legszebb érzelmi találkozásokhoz, a kalandokhoz, az utazásokhoz. A Bika - Vízöntő kevert jegynek sok pénzt és szerencsét ígérnek a csillagjósok. BIKA jegy HALAK aszcendenssel E két jegy sokban különbözik egymástól.


A mozgékonyságodat a Vízöntő jegyében álló Napod adja, az otthon ülni vágyásodat a Bika aszcendense ez érdekes páros, de jól ki is egészítik egymást. Személyiséged igen kiegyensúlyozott, sokat törődsz másokkal, és sokkal nagyobb lelked van, mint a többi Bika aszcendensű embernek. A Szaturnusz az egyetemes felelősség bolygója, az Uránusz a szabadságé.


Ezért a Vízöntő szimbolizálja az igazi szabadságot, és a Vízöntő aszcendenssel rendelkező ember egyik életfeladata éppen ezért az igazi szabadság megértése - megélése. Bika Kos aszcendenssel Okosan használod a tehetsége így a szakmai és pénzügyi elképzeléseidet is érvényesíteni tudod. Hagyj időt a szerelemre is, mert a párkapcsolat most nagyobb figyelmet igényel a megszokottnál.


Hasonlók az elvárásaitok mind érzelmileg, mind egzisztenciálisan. A különbség talán annyi, hogy te inkább a józan eszedben bízol, míg társad a megérzéseire hallgat, és ez néha vitákhoz vezet. Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika , Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni.


Túlzottan anyagias vagy, szereted a kényelmet. Szerzésvágy kényszere is hajt, nem mindig sikeresen. Harmóniára törekszel, mely a Vénusz hatása, de hogyha elkap a gépszíj, vége van nyugalmadnak.


Bika , mint beosztott: Stabil munkaerő, szorgalmas, lehet rá számítani, ő az , aki a túlórát is minden zokszó nélkül vállalja. Sajnos ezzel a jó tulajdonságaival vissza is élnek. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. Get Bika With Fast and Free Shipping on eBay. A vízöntő foglalkozásokhoz van a legnagyobb affinitása, úgy, mint reklámszakember, divattervező, számítástechnikus, felfedező, pilóta, asztrológus, szociológus. Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, feltűnési viszketegségben szenvedő, mindent kényszeresen megreformáló.


Magának való, önálló, a társadalmi szokások hidegen hagyják. A Vízöntő sokszor a fellegekben jár. Arra kell ügyelnie, hogy ne szálljon el teljesen, ne merüljön bele a gondolataiba, és ne adjon túl nagy teret az érzelmeinek. Ahhoz, hogy élvezze is az életet, egy Oroszlán társ lehet a. Kos Vízöntő aszcendenssel A környezeted számára nyílt és ellenállhatatlan vagy, de mindenhol képes vagy pozitív légkört kialakítani magad körül. Csak a munkában reagálsz a szokásosnál mogorvábban.


Maradj rugalmas és laza, amilyen máshol vagy. Bika Vízöntő aszcendenssel A te házad a te várad. Tegyél meg mindent, hogy. Jellegzetes nyakuk van (erős, vastag vagy hosszú). Tekintetük lágy – ahogyan a hangjuk is kellemesen csengő, dallamos, de ha megmakacsolják magukat a szemük sötétebb lesz.


Bika Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában , ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Szép párként jelennek meg , bárhova is menjenek, mindenhol megnézik önöket, mert a külső jegyek alapján, Bika férfi és Ikrek nő szépen illenek egymáshoz. Külső ingerekre lassan reagálsz, mert mindent alaposan átgondolsz.


Alapos elemző vagy, analizáló, aggályoskodó, aki még ráadásul meglehetősen kritikus természetű is, amiért gyakran szőrszálhasogatónak, vagy a kákán is csomót keresőnek tartanak. Elfogadja a Bika teremtette kényelmes életet mindaddig, amíg úgy nem érzi, agyonnyomja őt a Bika földhözragadtsága, birtoklási vágya. A Halak és a Szűz közt harmonikusan indul a kapcsolat, aztán a Halaknak elege lesz a Szűz kritikáiból, és jóval több érzelmi kárpótlást vár el tőle, mint amennyit az nyújtani tud. A csöndes, alkalmazkodó Halak, vagy a racionalitást kedvelő Bak, esetleg a béketűrő Bika.


Mérleg (0- 13.) Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas. Fontos számára, hogy milyennek látja a világ.


Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések