2019. december 5., csütörtök

Vecsésen kis lakás vagy ház tulajdonostol elado

Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem. Reális,őszinte gondolkodású. Amerika-konyhás nappali,két szoba,fürdő,külön mellékhelység,nagy terasszal(nm) várja új lakót.


Kis kertrész tartozik a házhoz, kocsi beállási lehetőséggel. Keressen eladó használt olcsó lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. TIPP: Tulajdonostól, vagy ingatlanirodától keres? Az Ingatlankereső segítségével eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.


Több fotót és bővebb információt érdeklődés esetén tudok küldeni és irni! Földszintes lakás vagy ház csere is érdekel ár. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vecsés aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Vecsés közintézményei: általános iskola, gimnázium, szakközépiskola, óvoda, orvosi rendelő. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot. Igényesen felújított szirmai ház akár generációnak vagy vállalkozásra is alkalmas.


Az épület fűtési rendszere tavaly lett korszerűsítve! A ép lakás ) Az I ütemből már csak az első ház eladó, teljesen kész, nem kell várni, rövid költözési határidő! Frekventált részén a ligethez,keletihez közel,csendes kis utcában található emeletes ház emeletén lévő m2-es,jó beosztású hangulatos öröklakás eladó tulajdonostól.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Ft között a város területén vagy annak km-es távolságában. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Alsórákoson, a Bosnyák tértől pár perce, a Telepes utcában eladó anyagilag rendezett, karban tartott, polgári ház második emeletén egy nm-es, külön bejáratú szobás, utcai nézetű, világos lakás.


Nyírpazony központjában a 80-as években tufából épült 1nm alapterületű szerkezetileg kiváló, viszont eredeti állapotban lévő szobás családi ház , gázkonvektoros fűtéssel, kis pincével, melléképületekkel, garázzsal, ipari árammal eladó. Vecsésen , külön bejárattal, kert nélküli, felújítandó kis ház eladó! Ha kérdése van, kérem hívjon! A lakás bejárata egy zárható közös kis erkélyről nyílik, ahová a konyha ablaka is néz. Napfényes, tágas a szoba, jó a lakás elosztása.


A közlekedés kiváló, a környék ellátottsága átlag feletti. M Mivel a ház szinte telekárban van, új ház is építhető rá, ezért befektetésnek is ideális. A két lakáshoz külön konyha és fürdőszoba van kialakítva. Soponya központjában eladó 85nm ház hektár földterülettel.


Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Oldalunkon jelenleg több tízezer lakás , ház , garázs, üres telek, iroda, panzió, üzlet, üdülő, vendéglátóegység és ipari ingatlan hirdetése között válogathat. Az Öné még nincs köztük?


Ne szalassza el a vevőket, válassza az Ingatlanok. Kecskeméttől km-re található Nagykőrösön eladó egy kis házikó, mely akár befektetésre is alkalmas lehet, vagy ha kisebb értékű ingatlan keres, ez a Ön lehetősége! A ház felújítás közepén áll. Jelenleg Az alsó szinten van kész a szoba és a. Com oldalon, Ön olyan hirdetésekkel találkozhat, amelyekre ráklikkelve, tulajdonostól vehet, az ingatlan, lakás , ház , építési telek.


A mai modern, letisztult design elemeit tükröző emeletes épületben 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések