2019. december 5., csütörtök

Szeretet idézetek

Senki se keresztelte el a halottak napját a szeretet ünnepének. Ez az elnevezés a karácsonyt illeti - és joggal. Azé az érzésé, amelyet nem tud eltiporni, nem tud megsemmisíteni maga a halál - az enyészet sem. Az ilyen szeretet erőfeszítést és önfegyelmet kíván. Azzal a döntéssel jár, hogy energiáinkat befektetve a másik javát igyekezzük szolgálni, s ha erőfeszítéseink nyomán gazdagodik az élete, az minket is megelégedéssel tölt el, hiszen őszintén szeretünk valakit.


Szeretet idézetek

Nem tudom, hogy egyszer az emberiség tudatosan követni fogja-e a szeretet törvényét. De ez nem kell, hogy zavarjon. Az, aki felfedezte a szeretet törvényét sokkalta nagyobb tudós volt, mint korunk tudósai. A törvény működni fog, ahogy a gravitáció is működik, akár elfogadjuk, akár nem. Valójában nem az orvostudomány, nem is a technológia, hanem elsősorban ez bír gyógyító erővel.


A kötődés és a szeretet mindent és mindenkit megváltoztat, minden erény alapja, és minden sebet begyógyít. Amikor ő már én vagyok, én pedig ő. Ez az oldal én és az én testvérem életéröl fog szólni! Storykat fogunk írni amik velünk történtek! Hogyha már itt vagy és. See actions taken by the people who manage and post content.


Valahányszor valaki megnyugtatásra vágyik, megkéri barátját, gondolja azt, amit ő kíván, amiről szeretné, ha igaz lenne! Féltem, hogy elveszítem, ezért szorosan magamhoz öleltem. Azok beszélnek róla legtöbbet, követelik meg a szeretet jelenlétét, akik a legkevésbé tudják, hogy mi az. Ezt jelenti például a kifejezés: hallgatlak, a tiéd vagyok.


Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Lám, hogy hat a szeretet , megszépít, varázsol!


Szeretet idézetek

Rád is így hat egy mosoly egy kedves baráttól. Mért nem szórjuk mosolyunk, ezerszám naponta? Csak akkor, ha van okunk, mert lelkünk ragyogna? Felemelnénk másokat, jobb világ lehetne, mi lenne, ha a szívünk gyakrabban szeretne? Mi lenne, ha életünk szép kerekké válna?


Kedvenceink: Paulo Coelho, Müller Péter, Márai Sándor, Ady Endre, idézetei. Ha elromlik minden, ami megesik néha, ha utad csak a hegyre fel vezet a célba. Ha kevés, amit kapsz, de sokkal tartozol, ha úgy érzed a sok gond leterhel. A boldogság az élet apró dolgaiban rejlik. Aki nem figyel, annak számára láthatatlan marad.


Mennyi szín és furcsaság az élet, mindez mennyi emlék és remény. Csak az tud élni,kinek szívéből nem fogy a szeretet , kinek lelke élettől vidám, a világ. Böngéssz kedvedre az idézetek között, melyeket elküldhetsz barátaidnak is. A legszebb idézetek folyamatosan bővülő gyűjteménye. Zene,ének:Balázs Fecó - Változnak az évszakok.


Volt idő mikor még nem voltál, S nem éreztem, hogy fájna majd ha nem vo. Az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet csupán afféle érzéketlen gépezet. Szeretet Beküldő: idézetek. Unsubscribe from Ilona Koncz?


Szeretet idézetek

MrPhilanti 554views. Egy szó, amit a gyűlölködők lemosolyognak, egy szó, amit az álszentek szólamszerűen lejárattak, egy szó, amit a gőgösek kisajátítanak, egy szó, melyet a romantikusok összetévesztenek a szirupos érzelgősséggel, egy szó, amelyet a kényelmesek igyekeznek visszaszorítani a vérségi kapcsolatokba. Mindenki azt mondja, hogy a szeretet fáj, de ez nem igaz. Valakinek az elvesztése fáj. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat.


Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. Boldogság idézetek : A legszebb boldogság idézet.


Vajon melyek a legjobb boldogság idézetek ? Amik akár már önmagukban is jó érzést, boldogságot keltenek? Egyáltalán lehetséges ez? Mi azt gondoljuk, hogy lehetséges – mint ahogy maga a boldogság elérése is lehetséges. Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.


Mindig van választásunk: hol vagyunk, kivel találkozunk, mit mondunk, hogyan reagálunk, megválaszthatjuk a foglalkozásunkat, a munkahelyünket, a házastársunkat és a gondolatainkat. Valentin-napi idézetek Párom. A szeretet nem a másik birtoklását jelenti. Aki folyamatosan azt tervezgeti, hogy hogyan “keveredjen bele a dolgokba”, annak sokkal nagyobb esélye van arra, hogy boldog legyen. Meghatóak, elgondolkodtatóak, viccesek: a legaranyosabb gyerekekkel kapcsolatos idézetek GYERMEKNAP apropóján!


A szülők rengeteget tanulnak a gyermekeiktől arról, hogyan állják meg a helyüket az életben. Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a szíved!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések