2019. december 12., csütörtök

Szülinapi köszöntő szövegek

Szülinapi köszöntő szövegek

Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet. Köszöntő Túl vagy az életed delén, Túl jutottál száznak felén! Jobb lesz, mint az elején!


Ne gondolj a rossz napokra, Csak a vidám holnapokra. A pozitív szemlélet, Vidámmá tesz sok évet. Itt van a pohár esete: Hogy félig üres, vagy félig tele.


Viruló rózsának szép zöld a levele. A te kicsi szíved örömmel van tele. Eljön majd idővel neked is a tavasz. Nézheted ezt így is, úgy is, Lehetsz vidám. Bármelyik csoportba is tartozzunk, egy jó szülinapi köszöntővel sms-ben, vagy Messengeren jó kedvre lehet deríteni az illetőt!


Elõször elfelejted a neveket, majd elfelejted az arcokat, aztán elfelejted felhúzni a sliccedet, végül elfelejted lehúzni a sliccedet. Ami engem illet, valahol a két csoport között helyezkedek el: egy jól sikerült kertibuli a szűk baráti körrel jobban esik, mint egy hatszáz fős szülinapi buli, ahol a meghívottak -át nem is ismerem. A születésnap mindig az elsõ napja egy újabb 3napos utazásnak a Nap körül. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá.


Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. Adjon a jó Isten erőt, egészséget néked! Fogadd el szívünk köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessük születésed napját. Születésnapodra mit kívánja néked? Ameddig a szívem utolsót nem dobban, Szeretlek kisfiam, mindenkinél jobban.


Ne ismerj szenvedést, ne ismerj bánatot. Tükör előtt ülök némán, És valóban én sem értem, Ki az, ki visszanéz énrám Oly kövéren és kevélyen. By Viccek-humoros-idezetek. Hajdú Pista barátomnak az 50.


Please try again later. Ezt már évek óta tudom, hogy vinné el a fene! Ne hidd el, hogy ez most valaminek a Fele. Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember. Bár a szülinapi tortád biztos finom és édes, Ha a képedbe nyomom, ne légy rám túl mérges, Nevess inkább rajta, hisz az benne a jó, hogy a köszöntőm rövi a buli pedig jó!


A szülinapi tortá nos eléggé giccses, ha képedbe nyomom, az lesz ám a vicces, Lássunk hát neki és fújd el a gyertyát, Had tömje mindenki tele a. Legyen a helyszín egy étterem, egy hangulatos bár vagy egy családi étkező, lepjük meg a szülinapost egy különleges ajándékkal – egy pohárköszöntővel. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten adjon még legalább 1évet, erõben, egészségben tartson meg Téged! Nagyszülőként csodálatos élmény megélni az unokák születését, és természetesen a kicsi születésnapja különleges nap a nagymama és a nagypapa életében. Szülinapi sms-ek - Keress verset,nevess nagyot!


Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíve lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Szemed zöl hajad barna, pöcsö mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz szago mint a döglött borz.


Nagyon sok boldogságot kívánok ezen a különleges napon. Alles Gute zu Deinem Ehrentag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések