2017. június 30., péntek

Reklámblokkoló firefox

Reklámblokkoló firefox

Az Adblock Plus blokkolja a zavaró hirdetéseket, támogatja webhelyeket: alapértelmezésben nem blokkolja az diszkrét hirdetéseket (beállítható). Ennek a kiegészítőnek a rövid leírása. The new version of this free web browser offers some more beneficial features to the users. Végre egy hatékony reklám- és követésblokkoló böngészőkhöz, amely kíméletes a processzorral és a memóriával. Segít megszabadulni az idegesítő reklámoktól, amelyek sokszor akár fél oldalakat is elfoglalnak az egyes site-okon.


A reklámblokkoló egy olyan szoftver, amellyel blokkolhatóak a hirdetések. Ezek kétféle módon működnek. Az első megoldás, hogy blokkolják a hirdetők kiszolgálóiról érkező üzeneteket, így a reklám sosem jelenik meg az oldalon.


A ChrisPC Free Anonymous Proxy segítségével anonim módon, avagy sokkal biztonságosabban tudsz böngészni. Vele olyan tartalmakat is elérhetsz amit eddig valamilyen régiókorlátozás révén nem tudtál eddig megtenni. Az alábbi verzió Free alkalmazás formájában vehető igénybe.


AdGuard Browser extension AdGuard is the fastest and most lightweight ad blocking extension that effectively blocks all types of ads on all web pages! Choose AdGuard for the browser you use and get ad-free, fast and safe browsing. A legnépszerűbb Chrome kiegészítő, több mint millió felhasználóval! It is full offline installer setup and compatible with xand xbit.


Reklámokat blokkol szerte a weben. A program mindenféle reklámot és nyomkövetőt blokkol, és megbízható szolgáltatást nyújt felhasználóinak a biztonság és az. Ezért hát itt van egy videó hogy tudja mindenki hogy van ilyen és ez mennyire jó :) Remélem ért.


Reklámblokkoló firefox

Létezik ugyan egy rendszer szintű, nagyon hatékony reklámblokkoló program az AD Muncher személyében, de ezt nagyon nehéz beszerezni, és drága. Ez számunkra azért fontos, mert, ahogy minden ingyenesen működő oldal a reklámokból próbálja fentartani magát. Giving you control of trackers at the device level. Stay connected with peace of mind using Ghostery’s leading tracker protection technology.


Midnight intercepts and blocks trackers to protect your entire device putting control of your data back in your hands. In the past when there is only one internet search engine in dominance and that is Microsoft Internet Explorer. Hírlevél feliratkozóinknak: ingyenes e-bookok, referenciakártyák, programok.


A PrivDog egy Free alkalmazás formájában futtatható reklámblokkoló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban tudsz böngészni. Windows XP Gold Edition. Ajánlott mindhárom használata együtt, mivel AdvertBan blokkolja amit az Adblock Edge nem tud(és ugyanez igaz fordítva is). Itis preferred due to the rapid opening of internet pages.


Firefox 65-ről cikk a Techbázison! Learn how to set up pop-up blocker in your web browser. Telepítése után a modul folyamatosan figyeli a megnyitott weboldalakat, hogy biztosan nem tartalmaznak-e. A SeaMonkey egy nyílt forráskódú webböngésző, levelező, hírolvasó, FTP letöltő, HTML-szerkesztő és IRC-kliens egy csomagban. Kiváló internetes böngésző, igényes a felülete, kezeli a netscape-es plugineket.


Az Adblock Plus egy nagyon hasznos firefox böngésző kiegészítő, mely a nem kívánt reklámoktól képes megvédeni bennünket egy weboldal böngészése közben. Az Adblock Plus gyorsítja a böngészést (időt takaríthatunk meg) és nem utolsó sorban megvéd bennünket böngészés közben a nem kívánt reklámok legtöbbjétől. Blokkold a tolakodó felugró ablakokat, az idegesítő videóreklámokat és még sok mást.


Sem az ár, sem a vevő kiléte nem ismert, de még csak az eladás tényét sem verték nagydobra: a több, mint millió felhasználóval rendelkező Adblock a múlt hét végén cserélt gazdát, és a hírek szerint az eredeti készítő, Michael Gundlach már. Legegyszerűbben a projekt weboldaláról (adblockplus.org) telepíthetjük a szoftvert, ahol egy kattintás után már használhatjuk is a bővítményt. A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző.


További lehetőségek a Sync funkció, amelynek segítségével szinkronizálhatjuk a könyvjelzőnket, az előzményeket, a kitöltött űrlapokat, vagy a megnyitott. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! , ha beütöd az alábbi kódot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések