2017. június 22., csütörtök

Kos férfi féltékeny

A Kos férfi családi élete. Annak ellenére, hogy tőle senki sem követelheti, az élettársától tökéletes hőséget vár el. Kos felesége, ha nem hajlandó ezt megérteni, gyakori családi perpatvaroknak van kitéve. Kos férfi és Bak nő szerelmi horoszkóp A zodiákus Bak jegyében született asszony magányos és független alkat, aki értetlenül figyeli a Tűz elemű szenvedélyes Kos férfi örökös lángolását, melynek megőrzéséhez épp az ellenkezésekre van szüksége.


Az asszonyokat általában vonzza a Mars bolygó hatására agresszív szexuális beállítottságú Kos férfi , a látszatra hűvös, romantikára hajló Halak csillagjegy szülötte különösen felfigyel rá, mivel szentimentalizmusa és romantikus szemlélete a. Legyünk arra is tekintettel, hogy a Kos férfi imád a figyelem központjában állni. A párkapcsolatában magának követeli a főnöki hatáskört, nem tűri az alárendelt szerepet. A kos férfi imád hódítani, ha mégis késne a kezdeményezéssel megteheted te egy könnyed meghívással, ami általában egy ital legyen.


Erre az alkalomra öltözz szűk ruhába, (legyen az farmer, vagy bármilyen nadrág) és gondoskodj arról, hogy egy mély dekoltázs társuljon blúzodhoz. A férfi féltékeny lett, és azt hazudta a nőnek, hogy annak a másik férfinek már menyasszonya van. Persze ennek ellenére sosem jöttek össze, a nő rájött, hogy hazudott, ő pedig már azóta egy másik munkahelyen dolgozik.


Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Kos férfi és Nyílas nő szerelmi horoszkóp Amennyiben a párkapcsolatban a Nyílas az asszony, jó tudnunk, hogy aszcendensétől függően kétfajta Nyilas-nő létezik: a sportos, fiús alkat és a társaságban tündökölni vágyó, művészeteket kedvelő vendéglátó háziasszony, de mindenként sokat számít nála a küllem. A szerelemben néha poszesziv és féltékeny is. Hallgatag és rejtélyes ember s ha titkot bízol rá, biztos megőrzi.


Keresi a kor hatalmasságai barátságát, s kapcsolataival szeret is eldicsekedni. Csakhogy ezért néha nagyon meg kell fizetnie. De jellemének köszönhetően mindig sikeres az életben. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere.


Különben könnyen elunja magát. Nagyon gyorsan vág az esze, ezért ezt várja el környezetétől is. Ugyanis megszállottan féltékeny. Saját maga sem tartja sokra a hűséget, de jaj annak nőnek, aki a postásra rá mer nézni.


A nő hozzá tartozik, teljesen! Ha a nő a Kos férfi kezébe adja magát, nem tud olyan gyorsan pislogni, ahogy a férfi a ruhát letépi a testéről. Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie.


Nagyon meg tud hatódni, ha nem várt ajándékokkal kedveskednek neki. Fontos számára, hogy gyermekeket szülhessen, gondoskodhasson nagyobb létszámú családról, és szerettei ezt értékeljék is. Hűséges lesz, de ugyanezt elvárja cserébe.


Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Nem féltékeny , természetesnek veszi, ha párja olykor nélküle megy társaságba. Még akkor is talál mentséget kedvese számára, ha kiderül, megcsalta.


Kos férfi féltékeny

A férfi , aki valóban érdeklődik irántunk, azonnal válaszol az sms-re és reagál a telefonhívásra. Ha az ember szereti a másikat, élvezi megosztani vele a tapasztalatait, az eseményeket, amik történtek vele. Ha a pasinak a tanácsra, véleményre van szüksége, vagy csak szeretne nevetni, mi vagyunk az első személy, akit hív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések