2017. június 19., hétfő

Kiadó lakás fiastyúk utca

Kiadó lakás fiastyúk utca

Angyalföld – fiastyúk utcai lakótelepi albérlet az ingatlan. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hosszútávra kiadó a 13.


Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Fiastyúk utcában egy nm-es szobás lakás. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Jó közlekedés, 14-es villamos 200m-r. A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést Kiváló közlekedés mellett, a Róbert Károly körúton, belső csendes udvarra néző, felújított kettő szobás emeleti ingatlan.


Helyiségei: előszoba, beépített szekrénnyel, külön mosdó, ablakkal, konyha, teljesen bútorozott és. Duna parthoz közel, egy jól felszerelt 30nm es lakás ! Most még laknak benn, de hét múlva elfoglalható a lakás ! A lakás klímával felszerelt,. Pároknak v kisebb családoknak ideális a lakás ! Kiadó Kiadó lakás a XIII. Eladó lakás Budapest, XIII. Tahi utca Csend és nyugalom a Rákos patak partján!


Skip trial month free. Az ingatlan egy folyamatosan karbantartott tégla építésű, lift nélküli ház harmadik emeletén található, Dk tájolásának köszönhetően szé. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


Alleetól és a 4-es metrótól. Vadonatúj nyílászárók, padlófűtés, gépesített konyha és fürdőszob. Nyugodt Környékkel, csendes szomszédokkal várja újdonsült tulajdonosát a lakás. Környéken található játszótér, így mini családoknak megfelelő.


Villamossal és busszal könnyen megközelíthető. Kerületben a Bartók Béla úton kiadó nm-es, félszuterén üzlet- vagy irodahelyiség. Parkos környezetben épült emeletes téglaépítésű ház II.


Fenntartása alacsony, a ház kulturált , hívóliftes, virágos előkertes. Jászai Mari tértől percre, a Szent István körúton, egy nm-es, első emeleti, körútra néző, világos, jó állapotban lévő bútorozott, légkondicionált lakás. Vág utca alapterület 33. Gyöngyösi utca metro megállótól percre található, buszmegállók pár percre. Családi házban egy nagyobb szoba kiadó.


Kiadó lakás fiastyúk utca

Diák lányt vagy dolgozó fiatal hölgyet várunk. A szoba külön nyíló és zárható, berendezett. A rezsi fix20e, télen is ugyan ennyi. Keressen a legfrissebb eladó lakások között Budapest XIII. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást.


Csongor utca alapterület 66. Fény és csend a várostól perce. Ismerje meg kiadó lakás kínálatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések