2020. július 8., szerda

Vízöntő nő ikrek férfi párkapcsolat

Vízöntő nő ikrek férfi párkapcsolat

Ikrek férfi és Vízöntő nő viszonya. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Meglepő, de az ilyen típusú férfi mindig valamiféle fogódzót keres, amit a fantáziadús, szabad szellemű Vízöntő nőben megtalál.


Vízöntő nő ikrek férfi párkapcsolat

Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A párok összeillőségét mutatja meg. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Fiatalos külleme, szellemessége elbűvölővé teszi.


De minden jó tulajdonsága ellenére, semmiben sem tűr ellenvetést. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Elképesztő könnyedséggel reagál a Vízöntő ez irányú igényére, hisz maga sem az elmélyült érzelmi életet élő emberek csoportjába tartozik, ráadásul egyáltalán nem féltékeny. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Főleg, hogy a Vízöntő derülátó még akkor is, ha nem úgy alakul minden ahogy elképzelte. Vele született emberségessége, altruizmusa megértő társsá teszi, főleg, hogy őszinte és hűséges, amit a féltékeny Bika nagyra becsül.


Bika férfi és Vízöntő nő kapcsolata. Különösen a szép dolgok iránti vonzódásuk teszi kellemessé rövidebb együttléteiket, mert ez a szerelem bizony nehezen valósul meg, és ha meg is valósul, nehéz feladat elé állítja a résztvevőket. Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson.


Mindenesetre az extázis nagymestere. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélhete hogy a szoba falai elég vastagok. A Vízöntő - férfi excentrikus is. Borzad az egyhangúságtól.


Ami még jobban feltüzeli: Soha ne felejtsd el: a Vízöntő -férfit az Uránusz irányítja, ami a változás bolygója. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Leírom eddig mit tapasztaltam. Bika nő : Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást.


Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba.


Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Légyszíves válaszoljatok (normálisan lehetőleg!), és indokoljátok meg a válaszotokat! Egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak erre most kíváncsi vagyok, azért tettem fel! Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább.


Vízöntő nő ikrek férfi párkapcsolat

Ha sikerül megbírkózzanak a köztük felmerülő problémákkal, nehéz de szenvedélyes házasság vár rájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések