2020. július 7., kedd

Vertex rugalmas fogsor árak

Milyen anyagokból készül a rugalmas fogsor ? Fő profilunk a speciális, könnyített műfogsorok. Folyamatosan fejlesztünk és kutatunk, hogy a műfogsort viselő páciensek teljes életet tudjanak élni, visszanyerve régi mosolyukat. Természetes hatást biztosít, hogy pácienseink bátran mosolyoghassanak. Vertex ThermoSens fogsor előnyei. A rugalmas műfogsorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos merev fém vagy műanyag fogsorokhoz képest.


Rugalmas , könnyített fogsor Győr városában kényelmesen, precízen, Önre szabva! A rugalmas kialakítású fogsorok vékonyak, nem fedik le a teljes szájpadot, így viselésük komfortos, szinte észrevehetetlen. Az újszerű jellemzőknek köszönhetően a zsugorodás minimális, ami pontos illeszkedést biztosít. A fogsor egy tárgy, amely az idő múlásával változatlan marad. Ami viszont az idővel változhat, az a páciens anatómiai adottsága.


Az év teljes körű garancia magában foglalja a megváltozott körülményekhez történő utánállítást, a fogsor esetleges javítását. Bogdán Gertrúd fogorvos, Nagykanizsa. Valplast ( rugalmas ) fogsor állcsontonként: 80.


Vertex rugalmas fogsor árak

Ft: Fémlemezes fogsor állcsontonként: 85. Ft: Speciális rögzítőelem fogsorhoz: 50. A foghiány után (főleg, ha az régóta tart) élmény lesz újra megtapasztalni a rágás és az étkezések örömét, valamint az addig beesett arc újra teltebb, esztétikusabb képet mutat.


Fémlemezes fogsor – az összekötő részek, szájpadlás fémből készülnek, az elhorgonyzás (stabilizálás) fémkapcsokkal, csúsztatórendszerekkel történik. A hagyományos akril (műanyag) fogsor , ami vastagabb, és drótkapcsokkal rögzül, 3. Kivehető akril fogsor (állcsontonként) 70. Ft Fémlemezes fogsor rejtett elhorganyzással (csúsztató) 95. A nálunk készülő rugalmas fogsor , valplast fogsorok kiemelkedő tapadással rendelkeznek és olyan élethűek, természetesek, hogy garantáltan senki sem veszi észre.


A weboldalunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, Ft-ban értendők, a teljesség igénye nélkül. A szükséges kezelések pontos költségeit a személyre szabott kezelési terv fogja tartalmazni. A Jókai Dental Fogászat Budapest VI. Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége. De az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges.


Egy Mestermű Fogsor ára lényegesen magasabb, mint amennyibe egy olcsó, konfekcionált fogsor kerül. Cserébe egy különleges színvonalú szolgáltatáscsomagot biztosítunk Önnek, kiegészítve a rendkívül gyors, órás ellátással és az általunk biztosított, hosszú távú garanciával. A legjobb Fogsor Árak ! A kivehető pótlások árában Nálunk benne van: állapotfelmérés, konzultáció, kezelési terv, precíziós lenyomatvétel és tervezés, fogsorpróba, igazítások, harapás finomhangolás, kontrollok.


Az árunk ezeket mind tartalmazza! A fogpótlás alaplemeze a nyálkahártya-csont alapzaton fekszik fel, részt vesz a fogsor rögzítésében, közvetíti és eloszlatja az ínyen a rágóerőt. A fogtechnika egy folyamatosan fejlődő szakma, ezért fogsor anyag kínálatunk is bővült a rugalmas fogsor mellett az allergiamentes fogsor anyaggal az ECLIPSE-el.


Minden egyes esetet együtt oldunk meg, mert szerintünk csak így lehet 1-os munkát kiadni a laborból. A műanyag fogsor előnyei és hátrányai Tisztelt Fogorvos Úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a flexibilis műanyag fogprotézis, milyen előnye és hátránya van? Valamint ha műanyag érzékeny vagyok, nem lesz problémám ezen protézissel?


Ezen protézisre jár TB támogatás és mennyibe kerül? Az elvesztett fogak helyét a legtöbb esetben pótolni kell. A különböző foghiányok esztétikailag kedvezőtlenek és a csökkent rágóképesség miatt a többi, megmaradt fogra nagyobb terhelés kerül, így jobban igénybe vannak véve. Ez a megoldás ugyan tartalmaz kivehető elemet, de ennek rögzítése a szájban rejtetten történik, azaz nincsenek kapcsok, tökéletesen láthatatlan marad. A kivehető fogpótlásokon belül drágább megoldás a kombinált, rejtett elhorgonyzású fogpótlás.


Engedje meg, hogy elmeséljek egy történetet Önnek. Egyik hétvégén a nagymama és a nagypapa alig várta, hogy pár hónapos unokájukkal játszhassanak és mosolyogjanak rá, aki, mikor visszamosolyog, öröm tölti el a szívüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések