2020. június 5., péntek

Visegrádi utcai rendelő fül orr gégészet

Egészség Szakorvosok, szakrendelők - II. Az utóbbi hat évben a XIII. Visegrádi utcai rendelőben, valamint a. Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18.


Felnőtt fül - orr -gégészeti szakellátás kórházi osztályos háttérrel. Rendelésünkre beutaló nem szükséges,előjegyzés nincs. Betegeink behívása nem mindig érkezési sorrendben történik. Kérjük,hogy a rendelés befejezése előtt legkésőbb óraval szíveskedjenek megjelenni!


Személyes és telefonos előjegyzésre van lehetőség. Főbb tevékenységünk: Általános fül - orr -gégészeti alapvizsgálatok, Heveny fül - orr -gégészeti betegségek ellátása, Halláspanaszok audiologiai. Magángyakorlatot folytattam fül - orr -gégészetből, akupunkturából, amiből az évek alatt SOTE képesítő vizsgát és „kínai” diplomát szereztem.


Visegrádi utcai rendelő fül orr gégészet

NEM beutalóköteles szakrendelés. Előzetes időpont egyeztetése szükséges! A szakrendelésen a felső légúti megbetegedések kerülnek ellátásra. Kérjük a Tisztelt Betegeket, hogy meghűléses megbetegedésekkel először a háziorvost keressék fel! Kérjük türelmüket, mert a sürgős esetek minden esetben soron kívül kerülnek ellátásra.


Egy falat sem megy le, mintha kaktusz nőtt volna a torkomban – légúti betegségek kapcsán sokan tapasztalják a kellemetlen érzést. A fájdalmas nyelésnek azonban több oka is lehet, melyekről dr. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg, milyen amikor az orvosnak Ön a legfontosabb!


A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás. Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás. Bodrics Mária főorvos, fül - orr -gége szakorvos Dr.


Judit fül - orr -gége szakorvos Dr. Répássy Gábor Dénes szakorvos Dr. Vízi Szilvia szakorvos Dr. Székely László rezidens. Beutaló:Beutaló köteles!


A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket. S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén. Csokonai Vitéz Lajos temetése miatt.


A fül - orr -gégészeten Dr. Halász István sebész, fül - orr -gége gyógyász főorvos vezetésével, aki éven át a kórház igazgatói tisztjét is betöltötte. A szolgálat alapvető feladata a kerületi lakosok alap- és járóbeteg-szakellátása, illetve azok koordinálása. Skandináviában és Németországban, egy évet dolgozott az USA-ban.


Szeretettel köszöntjük a Budapest Főváros II. Ez azt eredményezheti, hogy bár a kezelésekkel a fül - orr –gégész igyekszik helyreállítani a fülkürt működést, az állapot állandósul, és később műtétileg is igen nehéz illetve bizonyos esetekben nem is lehetséges a korrekció. Mi egész embert gyógyítunk Küldetésünk az egészség, CÉLUNK A MEGELŐZÉS Bármilyen panasza van betegünknek, sohasem kizárólag egy orrot vagy fület gyógyítunk, hanem az egész embert, akinek tünetei szoros összefüggésben állhatnak egymással testi és lelki szinten.


Előjegyzés Szűcs Enikő dr. Fül - orr - gégészet , Ultrahang vizsgálatok, Sószoba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések