2020. június 17., szerda

Újpesti sztk fül orr gégészet rendelési idő

Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18. B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap. Az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft. Kérjük, hogy az orvoshoz, a rendelési időben kérjen előjegyzést telefonon vagy személyesen.


Újpesti sztk fül orr gégészet rendelési idő

Az előjegyzési időt igyekszünk tartani,de a betegek ellátásának sorrendje módosulhat, illetve várakozási idő is nőhet ha soron kívül, sürgős, súlyos, vagy elhúzodó ellátás történik. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. CíCeglé Rákóczi út 7. A rendelőintézet Rákóczi út sz.


A szakrendelés igénybevételéről részletes leírás itt olvasható! A fül - orr - gégészet jól felszerelt rendelőben a következő vizsgálatokat végzi: A fül , az orrüreg, orr melléküregek, a szájüreg, a garat, gége, a nyálmirigyek és nyaki elváltozások vizsgálata felnőttek és év feletti gyermekek esetében. A fül - orr -gégegyógyászat, mint az orvostudomány speciális ága ma már olyan óriási ismeretanyaggal rendelkezik, amit napjainkban egyetlen szakember képtelen teljes mélységében átfogni.


Újpesti sztk fül orr gégészet rendelési idő

A szakterület ezért szubspecialitásokra oszlik, melyeket tapasztalt, magasan képzett orvosok, tudósok művelnek. Fül – orr – gégészet Nem beutalóköteles szakrendelés! Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az alábbi oldalon az általánosan érvényes rendelési idők vannak feltüntetve. Beutaló:Beutaló köteles! S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén.


A különböző szakrendelésekre kattintva kaphat információt a rendelési időpontokról. Kérjük minden esetben érdeklődjenek a konkrét rendelési idő iránt a megadott telefonszámokon! Budapest, Mester utca 45.


Marsi László -7-13: változó. Kedves Betegeink részére a szakrendelésekről való tájékozódást. Fül - orr - gégészet (109) Dr. Itt történik a rendelőintézeti fül - orr -gégészeti szakrendelésekről, a társkórházak fül - orr -gégészeti osztályairól beutalt, ill. A fül - orr -gégészeti szakrendelés keretében a fül , az orr , az arcüregek, a garat és a gége betegségei nyomán fellépő panaszokat és elváltozásokat vizsgáljuk ki és kezeljük.


Ilyen panaszok például a fülfájdalom, a fülzúgás, a halláscsökkenés, a szédülés, az orrdugulás, az orrvérzés, a horkolás, a torokpanaszok. A Szakrendelések menüpontban továbbra is megtekinthetik hétre előre a rendelési időket, valamint tájékozódhatnak az egyes rendelések beutaló- és előjegyzés szükségességéről, szakmai tevékenységéről. Tájékoztatás adatok kezeléséről Intézményünkben a GDPR kapcsán. Előjegyzési lehetőségeinkről ide kattintva tájékozódhat. Asszisztens: Keszeyné Pataky Mariann.


Ezt követően délutántól másnap reggelig már csak egy orvos ügyel az újszülött-, illetve a csecsemő- és gyermekosztályra, a szülőszobára és látja el az ambuláns betegeket, ekkor a várakozási idő megnő, kérjük csak indokolt esetben jelentkezzenek gyermekükkel ambulanciánkon. Egészségügyi Központ Kedd-Petőfi S. Utolsó beteg bejelentkezése a Betegirányítóban fél órával a rendelés vége előtt, kivéve a sürgős eseteket. Ezen a rendelésen speciálisan képzett szakember segít lelki eredetű problémák megoldásában. Ezek a problémák sokrétű és sokszínű formában jelenhetnek meg. Az orvosok rendelési idejét az intézmény weboldalán tekintheti meg.


Június 3-Augusztus 30-ig 7. Olasz Katalin rendelése átmenetileg szünetel! A fül - orr gégészeti szakterülethez a halló és egyensúlyozó szerv, az orr és orrmelléküregek, valamint a gége, garat, szájüreg és nyálmirigyek megbetegedései tartoznak. Nagy Szilveszter fül - orr -gégész adjunktus.


Jó tanács: A beutalóköteles szakrendelésre kérjük, hozza magával beutalóját is! A nem beutalóköteles rendelés során a sürgős ellátást igénylő, valamint az előjegyzett időpontra érkező betegek sorrendi előnyt élveznek, ezért Önnek is ajánljuk, hogy előzetesen kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben. Rendelőintézet Deák Ferenc út 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések