2020. június 10., szerda

Újlipótváros eladó lakás

Újlipótváros eladó lakás

Havonta több millióan választják az ingatlan. Nagypolgári életérzés, modern életstílusban! Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakás egy emeletes, liftes társasház 2. Az épület jó állapotú és folyamatosan.


Ipoly utcában a Hegedűs Gyula utcánál, III. DNy-i fekvésű, napfényben úszó felújítandó tehermentes lakás eladó. A két utcára néző szoba külön nyílik, de egymásba is nyitható, a kisszoba.


Felújításkor a víz-villanyvezetékek cseréje megtörtént A belső kétszintes ingatlan alkalmas iroda, szolgáltatói vagy kereskedelmi tevékenységre. Szent István körúton, eladó egy üzlethelyiségnek is alkalmas 80nm-es, földszinti, udvari bejáratú, jó állapotú lakás. Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést Megvételre kínlunk a Pannónia utca végén, egy nagyon szép panorámával rendelkezõ panel lakást. A ház három éve részt vett egy panelprogramos felújításon, melynek keretein belül a ház külsõ szigetelés és a nagyobbik szoba nyílászárói is kilettek cserélve, valamint a. Forgács utcában, kispolgári rendezett társasházban,eladóvá vált ez az emeleti, m2-es, másfél szobás, átlagos állapotú, alacsony fenntartású, zöld udvarkert kilátásos, tehermentes örök lakás. A környék a közlekedés.


Újlipótváros eladó lakás

Tátra utcában, jó állapotú, folyamatosan karbantartott Bauhaus épületben eladó egy I. Eladó Lakás , Budapest, 13. K-i tájolású, világos napfényes ERKÉLYES lakás. A társasház kívül-belül szép állapotú, kitűnő helyen fekszik. Váci úton-, a Lehel csarnok vonzáskörzetében liftes házban kí.


Belváros 40nm-es felújitandó lakás eladó ! Szív utca csendes övezete. Római Kertben eladó egy VIII. Jól alakítható, felújítandó állapotú. Skip navigation Sign in.


Újlipótváros eladó lakás

GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! Panel lakás 3M Ft. Tulajdonostól eladó Újlipótváros frekventált részén egy 5. Déli tájolású, csendes otthon, ablakai az udvar felé néznek. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. An outstanding, 1mwaterfront apartment is on offer with a wonderful view of the Danube and the city. Ingatlannet kínálatában.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Jászai Mari tér, a Nyugati tér és a Dráva utca által határolt, a Duna-parti Szent István park környékével fémjelzett hangulatos városrész sokak kedvence, hiszen a maga bájával kitűnik a kedvelt pesti kerületrészek közül is. Kerület ( Újlipótváros ), Tátra utca, 2. Rövid idő alatt elérhető a Margitsziget, Vígszínház, a rengeteg bevásárlási és szórakozási lehetőség.


Pozsonyinál felújított lakás eladó palatinus ház újlipótváros jászai: Palatinus házban a jászainál felújított emeleti lakás eladó ! A Remetehegyen, a Pál-völgyi-barlang közelében, de a Rózsadomb lábánál és Újlipótváros kivételes adottságokkal megáldott Pozsonyi útján is találtunk olyan legalább szobás lakást, amely minden igényt kielégít és egy több gyermekes család számára is ideális élettérként funkcionálhat. Erkélyes, madárcsicsergős, napfényes, világos, gyönyörűen felújított, nagyszerű környék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések