2020. április 20., hétfő

Vicces születésnapi köszöntő

By Viccek-humoros-idezetek. Petőfi nem vagyok, Verset Írni nem tudok. Vicces szülinapi köszöntők születésnapra! Lepd meg a szülinapost humoros köszöntővel, versel!


Egy jó beletalált vicces köszöntéssel megalapozhatod az ünnepelt, vagy a születésnapi buli jó hangulatát. A boldogságot magam igyekszem kiverekedni a sorstól, földhöz ragadt természetem nem ért a szép szóból. Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen.


Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Megéri mindennap benézni! Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát. Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta.


Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük.


A minap érkezett a meghívó levél, Pároddal pénteken a Fortunában legyél! A vendéglátásnak célja ismeretes, Jani éves, szinte döbbenetes! Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja.


A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Kerek születésnapi évfordulón, mint amilyen a 40.


Boldog születésnapot - Happy Birthday, születésnapi sms, tuti sms! A születésnap megszervezése - bár kedves feladat - nem egyszerű. Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található.


Névnapi üdvözletek, köszöntők, versek, idézetek egy csokorba szedve. Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Fedezd fel bartagicus SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐK nevű tábláját a Pinteresten. Fusd át, el fogsz csodálkozni, hogy Halász Juditén kívül is van klassz köszöntő. Azon a csodás februári napon a sorstól kaptam egy újabb csillagot, boldogság egy kicsiny fiú képében, és gyönyörködtem aprócska lényében.


Vicces születésnapi köszöntő

Versmondó versenyre mindig nagy dilemma, hogy milyen verset keressünk gyermekünknek. Egy vicces , rövid szülinapi köszöntő szöveget keresek, ha lenne valakinek ilyen akkor le tudná írni? Születésnapi dalok meglepő gyűjteménye. Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad.


A nők többsége nem szereti ha az évei számát emlegetik, de jobban bántja őket, ha elfelejtődik a születésnapja. Az alábbi képeslapokból a legmegfelelőbbet kiválasztva, megemlékezhetünk minden hölgy ismerősünk születésnapjára és felköszönthetjük őket pár kedves sort küldve nekik. Még egy újabb gyertya, néhány jó barát, az Isten óvjon téged még sok-sok éven át.


Vicces születésnapi köszöntő

Néhány könnyű óra, egy nehéz év után legyen most szép az Ünnep, egy jobb év jön talán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések