2020. április 6., hétfő

Vágyakozás valaki iránt

A vágyakozás nem hal meg attól, hogy a tárgya elérhetetlenné válik, sőt felerősödik. Ez jelenti a fiatalságot. Az élet előrehaladtával éppen ezek a beteljesületlenségtől izzó fiatalkori vágyak lesznek az első olyan álmok, amiket az ember kénytelen elfojtani. Amikor olthatatlan vágyakozással égünk valaki , vagy valami iránt , megkérdőjelezhetetlenül élőnek érezzük magunkat.


De a vágy lehet-e bűnös? Ha a legváratlanabb pillanatokban lobban fel bennünk egy tárgy iránt , és csakis azzal altathatjuk el, ha áthágjuk a törvényeket és vágyunk tárgyát megszerezzük magunknak. Hova tűnt az udvariasság? Csak a nyolcvanas évekbeli filmekben létezett? Azt akarom, hogy John Kusac álljon magnóval az ablakom alatt.


Együtt akarok száguldani egy fűnyírón Patrick Dempsey-vel. Ha valaki erős fizikai vonzalmat él át, ugyanaz az agyterülete aktiválódik, ami kokain hatására a függőknél. A kapcsolat korai szakaszában gyakran kéz a kézben jár a vágy, a szerelem és a másik idealizálása, és egy idő után eldől, hogy a kezdeti vonzalom kimerül, vagy szerelem lesz belőle.


A vágya-kozás mindig a szeretettel kap-csolatos, a szívvel, amely a vágyakozás révén tágul ki. Szent Ágoston szemében a vágyakozás az ember egyik alap jellemzője. A felbukkanó férfi mindenkinek útjában áll, és ellenfelei bizony nem válogatnak az eszközökben. Egyetlen baráti tekintet övezi, Beatrice-é, aki már azelőtt gyengéd érzelmekkel viseltetett a férfi iránt , hogy megismerte volna. Beatrice-nak tartogat az élet, nem egy elvadult férfi megszelídítése.


A főhős, Liv Vestby elhatározza, hogy könyvet ír arról, hogy létezik szerelem első látásra, és az A-tól Z-ig terjedő szócikkeiben feldolgozza a világtörténelem leghíresebb szerelmeseinek történeteit. Azt szokták mondani, hogy “Öhes disznó makkal álmodik”. Elmosódott arc, vagy változó vonások ugyanazon az arcon: erõs ellenszenvet érzel valaki iránt , de nem mutathatod ki, vagy magadnak sem vallod be ellenséges érzelmeidet. A gitáros-énekesnő Romy Madley-Croft és a basszusgitáros-énekes Oliver Sim által írt halk és törékeny dalokat Jamie Smith billentyűs-producer megtört ütemekre ülteti – ennyire egyszerű az utóbbi évek egyik legnagyobb.


Vágyakozás valaki iránt

A nemi természetű bűnös vágyakozás lealacsonyít minden kapcsolatot, nem utolsósorban az ember személyes kapcsolatát Istennel. Mély szomjúsággal születtünk valami iránt , ami nagyobb, mint mi vagyunk. Salamon szerint Isten “az örökkévalóságot is az ember szívébe helyezte. DictZone Magyar-Francia szótár.


Gyengéden tereld vissza figyelmed a légvételeid által leírt alakzatra. Amennyiben felzaklatott vagy megijesztett, hogy szóhoz engedted jutni belső Kritikusod a meditáció során, próbálj meg empátiát tanúsítani lényed azon remegő, sérülékeny vagy dühös aspektusa iránt , amely ezt a saját privát szférájába történő betolakodásként élte meg. Ott a Megjelenítés elsőként gombra kell kattintani, és ha valaki ezt így beállítja, akkor az idővonalán mindig megjelennek az új feltöltéseim. Ha valaki igazán érett és kiteljesedett személyiség, az gyermeki, ártatlan, áhítattal és ámulattal teli, és annyira fogékony a lét szépsége iránt , hogy egész élete túláradó szeretetté válik. Hiszen valljuk be: sokkal kisebb kín az, ha „csak” távolról sóvárogsz valaki iránt , mint az, ha valóban közel kerülsz hozzá, ő pedig mondjuk elhagy, becsap vagy megcsal Téged.


Ezt azt jelenti, hogy egy érzelmileg elérhetetlen férfi választása tulajdonképpen egyfajta védelmi reakció a tudattalanod részéről. Hát azért, mert a pártalálás természetes folyamat, és ha valaki ezt nem tudja saját maga, „normális” úton megoldani, akkor vele bizony baj lehet! A társkereső iroda pedig egy „mesterséges” közeg, ahol már nincs meg a „véletlen bizsergés izgalma”. Aztán, az ember életébe úgy is jön, akinek jönnie kell. Miért lesz valaki tanár?


A legtöbben azért lépnek a tanári pályára, mert szeretnének segíteni másoknak. A TANÍTÁST sok minden megnehezíti, bár egyes tanárok úgy tudják intézni, hogy ez ne látszódjon. Ettől a csodától meggyógyul a lélek.


Menekül a magány, értelmet nyer a lét, ha szíved kedvence érkezik meg eléd. Szeretetburokban, tiszta szívvel éltek. Visszaadja hite ami tán elveszett, hiszen újra érzed.


Egész életedben lehetőséged van fenntartani Isten iránt a szellemi éhséget. Az alábbiakban felsorolok öt szempontot, aminek figyelembe vételével fenntarthatod a szellemi étvágyadat: Emlékeztesd maga hogy Isten mennyire szeret téged! Minél inkább megérte hogy Isten mennyire szeret tége annál inkább fogod szeretni őt. Az anyját valaki épp bassza.


Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe? A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé. De van egy másik férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, rengeteget gondolok rá és várom, hogy láthassam. Nagy tisztelettel van a tanára iránt.


Külső jel, mely által valaki iránt nagyrabecsülésünket nyilatkoztatjuk ki. Valaki iránt tanúsított nagyrabecsülés. Prédikációt kell írnom.


Vágyakozás valaki iránt

Hogyan lesz valaki idős korára cukorbeteg? Az életmódfüggő cukorbetegség - mi romlik el, ha a 2-es típusú cukorbetegség alakul ki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések