2020. április 3., péntek

Születésnapi köszöntők férfiaknak

Születésnapi köszöntők , versek, idézetek az Ünnepeltnek! Köszöntsd fel a szülinapost! A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Vicces születésnapi köszöntők. Szerelmemnek mit is kívánhatnék e-napon, Hisz imádlak és szeretlek nagyon.


Petőfi nem vagyok, Verset Írni nem tudok. De szívemből kívánom, Légy boldog a világon! VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet.


Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta.


Születésnapi köszöntők férfiaknak

Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Egy jó beletalált vicces köszöntéssel megalapozhatod az ünnepelt, vagy a születésnapi buli jó hangulatát.


Ajánljuk férfiaknak, nőknek, fiúknak, lányoknak egyaránt. Megosztható születésnapi képeslapok felnőtteknek. Szülinapi képek, köszöntők , születésnapi üdvözlő lapok, üdvözlőkártyák férfiaknak, nőknek.


Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hektó mákot. Mindennap csak 1-szemet, addig élj, míg meg nem eszed! E napon minden érted van! A nap csiklandozó sugara. This is a standard security test that we use to prevent spammers from sending automated requests.


Az oldalon sok kategóriából választható ki a legmegfelelőbb születésnapi képeslap, melyet ingyenesen küldhet el. Egyszerre több címzett is megadható, a születésnapi képeslapok időzíthetők is. A minap érkezett a meghívó levél, Pároddal pénteken a Fortunában legyél! A vendéglátásnak célja ismeretes, Jani éves, szinte döbbenetes!


Születésnapi köszöntők férfiaknak

Fedezd fel bartagicus SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐK nevű tábláját a Pinteresten. A boldogságot magam igyekszem kiverekedni a sorstól, földhöz ragadt természetem nem ért a szép szóból. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged! Az alábbi sokszínű képeslapok segítségével születésnapi köszöntőt tudunk küldeni férfiismerőseinknek. Van akihez a komolyabb lap, van akihez a vidámabb, viccesebb illik.


Válasszuk ki az ünnepelthez legjobban illőt és pár sorral kiegészítve köszöntsük fel születésnapja alkalmából őt. Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Születésnapi köszöntők férfiaknak

Az egységet meg lehet bontani - de törvényszerűen helyreállítja magát. Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző, szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. Azon a csodás februári napon a sorstól kaptam egy újabb csillagot, boldogság egy kicsiny fiú képében, és gyönyörködtem aprócska lényében. Névnapi köszöntők , névnapi üdvözletek, rövid versek, vicces SMS- ek egy csokorba gyűjtve. Megéri mindennap benézni!


Boldog születésnapot - Happy Birthday, születésnapi sms, tuti sms! Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések