2020. január 27., hétfő

Újpalotai napok 2019 fellépők

Újpalotai napok 2019 fellépők

US Open Tennis Championships 954views. Az év, mikor is immáron szám szerint a XXXIV. A legrokonszenvesebb változás, hogy a profi fellépők között egyre több lett a gyerek. Azok mutatják meg magukat az Újpalotai Napokon, akik az aerobik-közösségekben, capoiera-klubokban vagy a Szilas Néptáncegyüttes különféle korosztályú kompániáiban ügyködnek.


Battai Napok rendezvénysorozat. Szemesi Napok alkalmából. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Az ország nyárzáró bulija Szegeden.


OTP számlát és a szerződéssel igazolod 1. Ft-os áron tudsz vásárolni az értékesítőktől! OTP DIÁKBÉRLET – Korlátozott számban! A közlemény szerint rekordot döntött a rendezvény a 6különböző programmal. Bár az időjárás előrejelzés késő délután még biztatott minket, a hirtelen lezúduló eső miatt idő előtt be kell fejeznünk a rendezvényt. Intézményünk csoporttal és hatalmas udvarral várja a gyerekeket.


Szabadidő Központ Közösségi Háza (USZIK) A Zsókavár Galéria szeretettel meghívja Önt, családját és barátait Szarka Hajnalka festőművész Széttört egész című kiállítására. A kiállítás megtekinthető december 5-ig az Újpalotai Közösségi Ház egyéb programjaihoz igazodva. A Tiszafüredi Halasnapok több, mint éve a legjobb fesztivál a Tisza-tó partján. A nagy sikerű, óriási telt házas I. Kecskeméti Retro Fesztivál után, itt a második felvonás. Az újpalotaiaknak legelőször az ismerkedés, a barátkozás lehetőségére kellett alkalmakat kínálni, az Újpalotai Napok ötlete is ennek a jegyében született.


A rendezvényt az idei évben a szeptemberben induló Horvát Oktatási Központ támogatására ajánlottuk fel és ezzel szeretnénk segíteni az intézmény udvarán játszótér kialakítását, illetve pedagógiai és játék. Tűzijáték és sárkányüvöltés – Véget értek a 28. Tállya múltjával, rejtett emlékeivel és páratlan boraival tökéletes és nagyon szerethető helyszín. Célunk, hogy minden évben segítsük megteremteni azt az összművészeti kavalkádot, ami a hazai művészvilág és kistelepülések rejtett értékeinek kivételes kölcsönhatásával ad maradandó élményt, és hoz létre új kötődéseket.


Újpalotai napok 2019 fellépők

A hazai szcéna legelső lemezlovasai, pionírja, titánjai, ászai, krémje, óriásai, veteránjai, egyszóval vérbeli klasszikusai a legeslegjobb zenékkel turbóznak fel mindenkit az óévbúcsúztatás előtti éjszakán. Naszvadi Napokat, a községről szóló első írásos említés 750. Színes programmal várnak minden érdeklődőt a szervezők.


Futóverseny gyermekeknek (faluközpont) Szeptember 6. Jegyek a helyszínen is kaphatók. PRO URBE díjak átadása. Vitális Sándor nyugalmazott főorvos, Deme László nyugalmazott tanár, a Nagy Mózes Líceum volt igazgatója és Vetró András szobrászművész kapják idén a Pro Urbe díjat, amelyet a városnapok keretében adományoz oda Kézdivásárhely önkormányzata.


Újpalotai napok 2019 fellépők

Véget ért az idei év legnagyobb hallgatói rendezvénye, az Óbudai Egyetemi Napok. A résztvevők számos élménnyel lettek gazdagabbak, két nap során izgalmas programok várták a hallgatokat és az intézmény munkatársait a Doberdó úton. Törökbecsén sor kerül a Nagyboldogasszony Napok hagyományos rendezvénysorozatra. Bősi Búcsúi Napok a helyi Amadé Parkban.


Koncertek, ügyességi versenyek, gyermekprogramok, animátorok, habparty és remek hangulat várja a látogatókat. Vasárnap a női fellépők teszik fel a koronát az idei Szent György Napokra. Hadházi Káposztás Napokra, mely Hajdú-Bihar megye egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja.


A helyi gasztronómia legfinomabb fogásaival várunk napon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések