2020. január 8., szerda

Szoba pár órára nyíregyháza

Szobát keresel pár órára ? A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Megtalálta nem kell tovább keresgélne ha igazán igényes és diszkrét módon bérelhető búvóhelyet keresel! Szeretnél csendes, meghitt, diszkrét környezetben találkozni kedveseddel akár csak egy pár órára , de eleged van a drága szállodákból? Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát.


Titkos, diszkrét búvóhely kiadó pároknak, akár pár órára is Debrecen közelében. Nyugodt, csendes környezetben. Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon!


Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Egy hely ahol akár pár órát, vagy napot eltölthetsz kellemesen, elbújva a világ elől, diszkrét környezetben! A szobákban, és apartmanokban szines tv, dv zene 5. A kertben grillezhetsz, bográcsozhatsz. Zárt prkolóban biztonságosan parkolhatsz. Létezik egy olyan hely, ahová - diszkréten, és hozzád méltó, tiszta nyugodt, kulturált környezetben - elvonulhattok néhány órára bármelyik napszakban, a fürkésző, kíváncsi, pletykára éhes tekintetek elől.


Kiszabadulhatsz a zsúfolt koliból, vagy ha szülőkkel élsz, és nincs egy hely. Amit biztosítunk: kényelmes franciaágy, igényes fürdőszoba, makulátlan tisztaság, belső ingyenes parkolási lehetőség, kellemes hőmérséklet. Igényes fürdőszobás szoba kiadó akár egy.


Par honapja volt festeve, berlo eseten szonyeg es fuggony lesz benne illetve igeny esten db fenyo komod es matrac is megoldhato. Az ingatlan reszben felujjitott illetve inkabb felujjitas alatt, ahogy tudom csinalgatom. Az ötlet egyedi és rendkívül népszerű szolgáltatást kínál.


Szoba pár órára nyíregyháza

Van kivel de nincs hol? Hívhatjuk titkos lakásnak vagy rejtekhelynek is azokat a zugokat, melyeket eddig nagyon nehezen, hosszas érdeklődés és kutakodás után találhattunk meg. Már továbbítottuk is az infót a keresőknek, illetve itt is közzé tesszük, azoknak akik Kecskeméten keresnek lakást, szobát pár órára.


Kérünk mindenkit, akinek infója van az alábbi búvóhelyről az írjon nekünk (ha pozitív, ha negatív). Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára.


Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára.


Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Nyíregyháza legjobbjai közé válogattuk. A Nyiregyházi Állatparktól km-re található Petra Hotel légkondicionált szobákat kínál.


A szálláshely éjjel-nappali recepcióval, közös konyhával és szervezett túrákkal várja vendégeit. Valamennyi szoba asztallal, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkezik. A környéken élelmiszerbolt is található. Teljesen felszerelt, külön bejáratú és saját lakást, amit tetszésed szerint vehetsz ki – akár csak pár órára , akár egy egész éjszakára, vagy napokra.


Mindhárom lakás Budapesten, a Corvin negyedben található, tökéletes közlekedési lehetőségekkel. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Kiadó lakások, házak és szobák az összes nagyvárosban.


Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések