2020. január 17., péntek

Tudom hogy megcsal de tagad

A férjemről erős a gyanúm, hogy megcsal , de tagad mindent, szerintetek? Sms -t találtam a telóba, ezerszer hívja ugyanazt a számot, sok a hívásidő, én is fekhívtam, de a nő letette, végig se hallgatott. Bár nagyon tagad , és már nem látom, hogy hívná, meg ez a szám se keresi őt, meg nem is ír neki. Valószínűleg Önt fogja támadni. Elmondja, hogy Önnel mennyi minden baj van.


Tudom hogy megcsal de tagad

Ez általában azért történik, hogy az ember csökkentse a bűntudatát. Hiszen ha meg tudom magyarázni a hibámat, és a másikat is felelőssé tudom tenni a történtekért, akkor az nem fog annyira nyomasztani, zavarni ott legbelül. Annyira sablonos, annyira mindennapi, és annyira utálom, hogy ez most velem történik.


Két héttel ezelőtt történt. Hazudok, sokkal hamarabb kezdődött. Viszont mostanában új parfümöt is használ, és lefogyott. A telefon is sokszor csipog, mindig üzenget valakivel. Fogalmam sincs, hogyan buktassam le, magánnyomozóra nincs pénzem.


Ez a legrosszabb: tudom , hogy félrelép, de nem tudom megcáfolni a hazugságait. A hirtelen jött telefonmánia, a meredek stílusváltás mind árulkodó jel. De mi a helyzet a hálószobában? Ha kedvesed megcsal , akkor bizony az ágyban sem hozza többé a régi formát. Vagy éppen ellenkezőleg: az, ha párod félrelép, nem feltétlenül jelenti azt, hogy szexuális teljesítménye csökken.


Régi időkre emlékszel-e. A legfontosabb, hogy ha bármi gyanúnk ébre hogy a párunk máshol keresi a boldogságot, nem szabad megengednünk magunknak, hogy homokba dugjuk a fejünket a következményektől való félelem vagy kényelmi okok miatt. Na de vegyük sorra, hogy mikor kell megbizonyosodnunk párunk hűtlensége felől! A kapcsolatoknak természetes része, hogy olykor mélypontok is vannak, de ennek nem kell törvényszerűen hűtlenséghez vezetnie.


Tudom hogy megcsal de tagad

Előfordulhat, hogy a gyanakvásod azt jelzi, kezdtek elhidegülni egymástól, de az is lehet, hogy valamelyikőtök valóban kifelé kacsingat, és konkrét lépéseket tesz. Megesik, hogy féltékenykedünk rá, mert olyan jól néz ki, mert vezető pozícióban dolgozik a cégnél, mert annyit áradozik az új kollegináról, vagy mert amúgy is bomlanak érte a csajok. Nem kell bizonyítani, elég ha tudom , de pl tudom azt hogy hol találkoznak és mikor. Annyira egyedi a hely, hogy abból tudná az expasi hogy tudom hogy hol voltak. Ezt pl el tudnám küldeni az ex feleségének és akkor haboghatna hogy hol is volt.


Amikor takargatnivaló van, mindenki egyből védekezni kez de ha vadul feldühödik, amikor a tegnap estéről kérdeze vagy téged kezd gyanúsítgatni azzal, hogy kémkedsz utána és betegesen féltékeny vagy, és. Tudom , hogy tudo hogy a férjed megcsal. Mindenki tudja, de te mégis úgy teszel, mintha sejtelmed sem lenne arról, miért ér haza később az amúgy is posvány állóvíz munkahelyéről. A megcsalás és ezáltal a hűtlenség még a legerősebb párkapcsolatot is alapjaiban rengetheti meg.


Mi számít megcsalásnak egyáltalán? Mennyire van a Te párkapcsolatod veszélyben, azaz mennyire kell tartanod attól, hogy megcsal a szerelmed? Kalkulátorunk most erre ad. Könyörgött, hogy ne hagyjam el, és hogy adjak még egy esélyt, mert engem szeret, csak hibázott.


A viszonyuk alatt, többször elmondtam neki, hogy szakítani akarok, mert tudom , hogy van valakije, de ő tagadta, és nem zárta le a viszonyt, és elmebeteg féltékenynek titulált. Hiába az elszántság, mégsem tudok kilépni, de nem tudom miért. Közben valaki felébresztette bennem a NŐt, de szerintem ennyi volt a szerepe, ami azért nem kevés. S bár nem tudja, de ha kérdezek, az első pillanatban tudom igazat mon e. Mindig ott lesz benne hogy megcsalhat, bármikor.


Szerintem az ilyen kapcsolatból ki kell lépni, minél hamarabb, igen mondani könnyű tudom , de felesleges húzni az időt, később csak bánni fogo hogy nem tetted meg hamarabb. Azt mondom, lépjen tovább a személyesség felé. Ahhoz, hogy soha többet ne jusson eszébe ez az alkalmi félrelépés, hogy ne hibáztassa egyiküket sem (mert nem tudom elképzelni, hogy öntudatlanul ugyan, de nem jut eszébe, vajon Ön mit ronthatott el), hogy ne rezzenjen össze, ha csörög a férje telefonja.


Nos, mindehhez dolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések