2020. január 15., szerda

Szoba pár órára kaposvár

Szoba pár órára kaposvár

A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Szobát keresel pár órára ? Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon! Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát.


Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Corvin Plaza, Corvin mozi, LifeWellnes, X-Faktorosok stb.


Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Fiatalos búvóhely VIII. Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd és környékéről keresnék fiatal átlagos vagy vékony esetleg sportos srácot, én macis vagyok.


Macikedvelő fiatal bárhonnan írhat :) Ismerkedem, havert és kalandot keresek. Szexelj velem telefonon éjjel nappal elérhető vagyok! Havonta több millióan választják az ingatlan.


Kiadó albérletet keresel Kaposváron? A főváros egyik frekventált helyén, a Corvin sétányon kínálunk kényelmes apartmanokat, akár pár órára is! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ha kell egy lakás Budapesten - Egy igényes búvóhely, szoba pár órára Budapest belvárosában! Minden szálláshelyünk légkondicionálóval, smart tv-vel és konyhával felszerelt.


Szeretettel várjuk Önt és családját Kaposvár belvárosában található új apartman házunkban. Az épületben ingyen wifi található. Debrecen belvárosában diáknak szoba kiadó Frissen festett lakásban szoba kiadó 1-es és 2-es villamos vonalán Pláza, Fórum, Tanítóképző percre. Egyetem, Agrár percre Háztartási gépekkel felszerelt. Digitől Eft rezsivel, havi kauciót kérek.


TV, ventillátor, egyszemélyes heverőkkel bútorozottak. Kaposvár , city of county status and seat of Somogy megye (county), southwestern Hungary. On hills flanking the upper valley of the Kapos River (which flows northeast to the Sió), it is the chief market town of the county and has played an important role in Hungarian art and poetry. Lakás pár órára kiadó Kaposváron.


Szoba pár órára kaposvár

Lakás kiadó néhány órára Kecskeméten. Szálláshelyünk dohányzás-, füstmentes! Válassz lakást pár órára weboldalunkról! Búvóhely Corvin sétány, szoba órákra Budapesten. Ingyenes hirdetésfeladás.


Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Már továbbítottuk is az infót a keresőknek, illetve itt is közzé tesszük, azoknak akik Kecskeméten keresnek lakást, szobát pár órára.


Kérünk mindenkit, akinek infója van az alábbi búvóhelyről az írjon nekünk (ha pozitív, ha negatív). A szoba saját, igényes fürdőszobával rendelkezik. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Amit biztosítunk: üde, pamut ágynemű, masszív franciaágy, ingyenes parkolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések