Nagyon fontos tudni, hogy ha az Instagram - fiók véglegesen törlődik, akkor az Instagram - fiók törlés utáni visszaállítására később semmilyen módon nem lesz lehetőség. Feltört fiók törlése előtt javasoljuk a Biztonsági ellenőrzés használatát, ahol tájékozódhat arról, fiókja mely részeit érintette az Ön engedélye nélküli, illetéktelen hozzáférés. Ha nincs bejelentkezve, a rendszer felkéri erre. Nyomjon a piros gombra, amely véglegesen törli a fiókot.

Válasszon egy okot, amiért törli a fiókot. A pop-up megjelenő adjon meg egy Instagram fiók felhasználónevét kívánt feltörni a területen. Ezután kattintson a Hack gomb alul a pop-up. Erre a területre, a program először ellenőrzi a fiók nevét, hogy már belépett.
Akkor a folyamat a beolvasásakor jelszó megkezdődik. Az automatikus jelszó feldolgozás. Ha nem vagy bejelentkezve az Instagramra a weben, előbb a bejelentkezést kéri tőled az oldal. A fiókod törléséhez első lépésként jelentkezz be a weben az instagram. Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod törölni a fiókodat.
Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account? A fiók felfüggesztése nem jelent végleges törlést, később a profil visszaállítható. Bár az adatlap letiltásra kerül, a tartalom nem törlődik végleg. Ha ilyen módon nem tudod visszaállítani a jelszavadat, nyisd meg további segítségért az Instagram alkalmazást.



