2020. december 24., csütörtök

Zsozirisz kos

Személyesen és Telefonon. Többi jegy Éves Horoszkópja! Olyan változások történnek az életedben, amelyek nagy mértékben növelhetik az önbecsülésedet és a biztonságérzetedet. Ez a hónap számodra az alkotás és a kezdetek ideje.


Lesz erőd és kitartáso sokkal többet elérhetsz, mint amire számítottál. Ez nem megy könnyedén, le kell győznöd mások ellenállását, ennek ellenére a változások lassan, de biztosan elindulnak. Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk.


Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata,. Dekoncentrált vagy ma, folyamatosan elkalandoznak a gondolataid és nagyon könnyen el lehet másoknak is terelni a figyelmedet. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat.


Azok a Kos jegyűek, akiknek a pályája nem bizonytalan, és szorgalmukkal, kitartásukkal sikerült pótolhatatlanná tenni magukat, tovább erősíthetik pozícióikat. Bizonyos jelekből már ma is meggyőződhetnek erről. Akik pedig szakmailag a mélypontra kerültek, lassan kezdenek magukhoz térni.


A Kos (ebben a történetben ő az optimista) lelkesen próbálkozik, ráadásul a kihívások híveként vonzza a feladat, hogy meghódítsa a bevehetetlennek tűnő, hideg és józan Bakot. Persze ha a Bak túlságosan jeges, merev és elutasító, vagy túl sokáig kéreti magát, a Kos egy idő után megunja az udvarlós dolgot és nemes. Napi horoszkóp, havi horoszkóp, éves horoszkóp, szerelmi horoszkóp.


Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. Koshoroszkóp napi rendszerességel a legjobb magyar asztrológusok tollából. Szerelem, egészség és üzleti horoszkóp. Belső erő, spontán energia, önbizalom.


Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna. A kedvesével vérre menő vitákat folytathatnak egymással, de amíg szerelem, szeretet van a kapcsolatukban, addig ez nem okoz bajt. A Kos feltételezése helyes volt valakiről, a Bak ma többet ér el, ha csendben marad.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Tudd meg, hogy a te vagy a. Kos , Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Karrier: Januárban megfontolt döntéseinek köszönhetően sikereket érhet el a hivatásában. A tavasz közeledtével mégis úgy érzi, váltania kellene, kevés kihívást talál ugyanis a meglévő munkahelyén. Kos a Augusztusban Fortuna rámosolyoghat azon Kos jegyűekre, akik korábban ne.


Bika b Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Ikrek c Ha már régóta meg szeretné valósítani egy dédelgetett álmát, akkor ez a. Kos (március - április 20) havi horoszkóp. Már sikerült elengedned valamit, így amikor a következményeivel kell számolno akkor azt képes vagy higgadtan, legjobb belátásod szerint tenni. Ez még további terhektől szabadíthat meg a hónapban. Kos az igazi harcos Általános jellemvonásai Kivel ismerkedj, ha kos vagy?


Nehezen nézel szembe érzelmeid bonyolult világával. Nem találod a helyet, és nehezen érted meg magad környezeteddel. Ha nem is veszi észre, nincs teljesen magára hagyva.


Rengeteg segítőkész ember veszi körül, akik hajlandók is levenni a gondok egy részét az ön vállairól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések