2020. december 21., hétfő

Zenés est vacsorával

Engedd el magad és nosztalgiázz kicsit a Trió Lord Étteremben (XI. ker.) egy zenés vacsora esten! A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat során csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait. Budapest több arcú város.


Zenés est vacsorával

A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban. Magyar ízek - magyar zene est.


Tölts el egy romantikus hajós vacsorát luxus katamaránunkon! A felhőtlen szórakozásról két tehetséges zongorista és egy elbűvölő énekesnő gondoskodik. A romantikus hajós vacsora során jól ismert dallamok csendülnek fel.


A gyertyafény, a négyfogásos menü és a budapesti panoráma tovább fokozzák az est hangulatát. A bensőséges hangulatú zenés est folyamán a 20. Nem csak a húsz éveseké a világ.


Mi a felnőtt korosztályra is gondolunk! Március 8-ával kezdődően minden hónap második péntekén könnyed tánczenével és finom vacsorával várjuk az igényes szórakozásra vágyó vendégeinket. Töltsön el egy felejthetetlen estét legújabb hajónk fedélzetén!


Zenés est vacsorával

SZIKSZÓ DRÉHER ÉTTEREM ZENÉS VACSORA EST. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Kávéházi költészet címmel műsort ad a RizikóFaktor Zenekar.


Korfu látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est ! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés , táncos vacsoraest keretein belül! Zenés Bartók- est a Chanson Étteremben! Sztárvendégek: Özgür “El Turquito” Demir és Marina Marques. A Buenos Aires-i pár karizmatikus táncstílust hozott létre kombinálva az eleganciát és a kreativitást.


A órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet. Kevés különlegesebb és stílusosabb módja van például egy házassági évforduló, születésnap, Valentin nap, vagy bármely jeles alkalom megünneplésének, mint egy hangulatos vacsorával és élő műsorral egybekötött luxus színvonalú budapesti hajózás. Bulizz velünk szilveszterkor!


Városnézés sétahajózással egybekötött vacsorával vagy ebéddel, svédasztalos vagy felszolgált étkezés. Danube, using the many years’ experience of our devoted personnel. Vacsorával egybekötött zenés -táncos est ! A Boogiefeszt második napján a műfaj kedvelői egy vacsorával egybekötött zenés esten vehetnek részt, ahol élő zene mellett élvezhetik a tányérjukra kerülő finom falatokat. Aki kedvet érez hozzá, táncra is perdülhet a pezsgő dallamokra.


A Katona József Színházban szilveszterkor délután és este a Pintér Béla által írt és színpadra állított Ascher Tamás Háromszéken című darabot, míg a Kamrában este a Gothár Péter rendezte Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler című előadást láthatják a. Az est házi gazdái Vándor Éva és Nemcsák Károly. A dalszerző, frontember és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Eljött az október, újra zenés -táncos gasztroest!


Szombaton (07.) ZENÉS EST SVÉDASZTALOS VACSORÁVAL a Margarita étteremben! A helyek száma korlátozott! Görög Est Információ Tartson velünk egy vacsorával és borfogyasztással egybekötött hagyományos görög hangulatú zenés -táncos estre, melynek helyszínét a hangulatos, és tágas Platánias Taverna nyújtja.


Felejthetetlen zenés hajókirándulás a Jón tengeren, fürdőzéssel és a parton készült BBQ ebéddel! Városnézés vacsorával Félnapos városnézés Korfu-városban, Kanoni félsziget, Vlacherna monostor, Mon Repos palota, stb. Egy Valentin nap alkalmából összeállított zenés est és egy hozzá komponált háromfogásos vacsora kerül terítékre február 17-én, a Danubius Hotel Astoria meseszép éttermében.


Az Astoria CoolTúra sorozat vendége ezúttal a Cotton Club Singers egykori énekese, Szűcs Gabi és zenekara lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések