2020. december 14., hétfő

Zsidó viccek

New Yorkban egy öreg zsidó asszony centért perecet árul egy utca sarkán. Egy fiatal ügyvéd minden délben arra megy, leteszi a negyeddollárost a kis asztalra, de nem vesz el a perecet. A férfi nem szól soha semmit, ott hagyja a pénzt és továbbmegy.


Egyik nap utánaszól az asszony: - Uram! Zsidó viccek Kedvencekhez Ser. A zsidó kisgyerek katolikus gimnáziumban tanul. Please try again later. Egy öreg zsidó férfi feleségül vesz egy gyönyörű fiatal.


Ortodox zsidó fiatalember készül az esküvőjére. Egy zsidó panaszkodik a rabbinak: - Aj, rabbi, segítsen rajtam. Vicces Viccek hírlevél: Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre!


Zsidó viccek

Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Idős zsidó néni nyer a lottón.


Az újságírók le is csapnak rá interjút készítenek vele. Asszonyom elárulná, hogy mire fogja költeni ezt a rengeteg pénzt? Az unokáimnak veszek rajta egy-egy házat egy részét beteszem a banka a másik részéből pedig állíttatok Hitlernek egy hatalmas szobrot.


Ha a zsidó viccek fő attrakciója az önkritika, vagyis a zsidó lét különböző aspektusainak a kifigurázása (beleértve a vallást és a vallásgyakorlatot is), akkor ez a kritika egy hithű zsidót kimondottan irritálhat. A töltények mind levágodnak a tankról, aztán a sokadik lövés után elfogy a lőszere, úgyhogy megáll és eldobja a fegyvert, a kezeit a magasba teszi. Megjegyzi a lovat, majd csodálkozva látja, hogy a következő futamot az addig esélytelennek tartott ló toronymagasan megnyeri.


Magyar zsidó históriák (Részletek Don Péter és Raj Tamás könyvéből) 1- Művészek. Elsőként elevenítsük fel Nyáray Antalnak, a régi szép ferencjózsefi békeidők kedves bohém színészének emlékezetes történetét Pollatschek Elemér professzorral, a színházi világ ismert gégespecialistájával. Legjobb, top viccek , napi viccek 105.


Az öreg zsidó fia odalép az apjához, és így szól:- Jó hírem van, megházasodom. Az Úristen megelégeli a világ bűneit, és elhatározza, hogy tíz nap múlva özönvizet bocsát a földre. Ki ne ismerne egy jó viccet? Csak azt szeretném kérdezni öntől, hozzáadná-e a lányát a francia Nemzeti Bank elnökéhez?


Minden valószínűség szerint - hangzik a válasz. A fiatalember másnap a francia elnökhöz kér bebocsáttatást. Kohn és Grün, két gazdag kereskedő, találkoznak az utcán. Kohn megszólítja régi ismerősét: - Szegény barátom, sajnálattal hallom, hogy.


A srác nem veszi komolyan a fenyegetést, az apja viszont beváltja az ígéretét. Humoros, érdekes viccek gyűjteménye napi frissítéssel. A katolikus pap kérdi a zsidó rabbit: - Kollega Úr, mit jelent az, hogy hochmetz? Mire a rabbi: - Nézze Kolléga, ezt nehéz lenne elmagyarázni, de talán egy példát mondanék a megértés előmozdítására. A mediatizálódás elszemélyteleníti a. Léteznek a cigányvicceken kívül szőke nős, zsidó , székely, nyuszikás, stb viccek is.


Aki nem érti a viccet, az nálam a no comment kategória. Neki is lát az első zsidó, de az egyharmadánál elsüllyed. Jön a harmadik zsidó, neki már csak két karcsapás van hátra, majd ő is elsüllyed.


Zsidó viccek

Ekkor Hitler megszólal: - Na, már azt hittem, hogy saválló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések