2020. október 7., szerda

Viii kerületi önkormányzat polgármester

Viii kerületi önkormányzat polgármester

Hiszünk abban, hogy az önkormányzat nem gátja, hanem partnere a helyi kezdeményezéseknek, hogy az önkormányzat a helyi lakosok érdekvédője. Nyilvánosak és nyitottak vagyunk, nem csak véget vetünk a korrupciónak, hanem számon kérhetően átláthatóvá tesszük az önkormányzat működését. Fontos, hogy a bajban ne csak tudjunk, de merjünk is segítséget nyújtani.


Mintegy hat évig általános jelleggel helyettesítettem a polgármestert annak távolléte esetén, valamint segítettem munkáját a polgármester közvetlen felügyelete alatt álló területek esetében. A legfontosabbak Önkormányzat , kormányhivatal - VIII. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A Városépítészeti Iroda koordinálja az építési törvény által az önkormányzat , illetve a polgármester feladat-, illetve hatáskörébe utalt településrendezési, településképi feladatokat és végzi el a „klasszikus” főépítészi munkákat. Az utolsó sorszám - a napi ügyfélforgalomtól függően - legkésőbb az ügyfélfogadási idő vége előtt fél órával kerül kiadásra.


Budapest egyik, a pesti oldalon fekvő kerülete. A járdák, utak felújításának – azok a legfontosabbak. Az új postának a Havannán. Rendesen megtolta a VIII. Budavárnak, Krisztinavárosnak, Vízivárosnak, a Tabánnak és a Naphegynek honlapja.


Annak érdekében, hogy a lakók ne maradjanak a kerületet érintő közérdekű és hasznos információk nélkül, az önkormányzat azonnal megkezdte egy új, modernebb és biztonságosabb weboldal fejlesztését, ami pár nap alatt el is indulhatott. Bölcsődevezetőkkel találkozott a polgármester Kötetlen beszélgetés keretében mutatkozott be Terézváros új polgármestere a kerületi bölcsődék vezetőinek. Helyette, önkormányzati ügyekben, a fenti ügyfélszolgálatokat vegyék igénybe! Tovább az ügyintézésre. Kormányablakot vegyék igénybe!


Nemzetiségi Önkormányzat kezdeményezésére jött létre a szobor, amit egy örmény szobrász készített Örményországból származó bazaltból. A szobor mellett található az Örmény-magyar katonai emlékmű is. Kiss László polgármester meghívására a Polgármesteri Hivatal tanácstermében tekintették át a III. Változások a villamos-közlekedésben Villamospálya javítása miatt november 15-től változik a 17-es, a 61-es és az 59-es villamos közlekedése.


Az olvasottabb közönség évekig úgy ismerte, mint a képviselő, aki felderíti Ferencváros botrányos sztorijait, és szállítja azokat a vezető hírportáloknak. Aztán egyszer csak megnyerte a kerületi előválasztást, az önkormányzati voksoláson pedig majdnem százalékkal győzte le Bácskai János fideszes polgármestert. Pokorni Zoltán polgármester önéletrajza. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban. Egy évig segédkönyvtáros volt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán.


Nős, két felnőtt gyermeke van. Bolyai János Elektronikai Szakközépiskolában. Több mint éve élek a 18. Az itt élők a mindennapjaim részei.


Viii kerületi önkormányzat polgármester

Amikor találkozunk a piacon, sportolás közben, az iskolában, vagy a játszótéren, érzem, hogy egy közösség része vagyok. Közlekedésbiztonsági továbbképzést tartott a X. A Kőbányai Önkormányzat támogatásával megvalósuló képzésnek köszönhetően óvodában tarthatnak majd az óvodások sajátosságainak megfelelő. Kerületi szinten a Centi Bölcsi idei felújításával -kal emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma, jövő évben ez az arány a Napsugár Bölcsőde bővítésével -ra emelkedik, jelentette be ma délelőtt Kovács Péter polgármester a megújult Centi Bölcsőde átadó ünnepségén. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések